Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
már rég szeretnék valakivel análisan szeretkezni de nem megy már volt beöntés sikositó szinte mindent kipróbáltam kisseb nagyobb mérettel de nem megy be mit tegyek hogy rendesen kitáguljak mert a fájdalomtól nem megy pedig nagyon akarom

2015. okt. 31. 09:18
 1/5 anonim válasza:
100%
Nekem az a tapasztalatom, hogy nagy fokú bizalom ( esetleg szerelem ) kell a partnerem felé, hogy menjen. De ez mellett a párommal előtte sokáig kényeztetjük egymást orálisan, és amikor már nagyon fel vagyok izgulva, akkor kezdi ujjal, majd lassan óvatosan berakja. Kell az a felfokozott izgalmi állapot, hogy menjen. De ne magadnak csináld, mert az nem olyan..
2015. okt. 31. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is próbáltam, de senkivel se megy. Már az ujjazás se esik jól. Ilyen alkat vagy...
2015. okt. 31. 09:38
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor is akarom mert kell
2015. okt. 31. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

annyira akkor csak nem akarod

ha meg olyan szűkek a végbélgyűrűid hogy az ujjazás is fáj az már orvosi eset azon már az urológus segít

2015. okt. 31. 23:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Az összes aktív partneremet az első pár percben én irányítottam... Mert azok egyből tövig nyomták volna belém, ami nem a legfájdalommentesebb dolog. Szóval Izgatás, síkosító, és első pár percben irányítasz te, mivel te érzed , hogy mikor jó és mikor kell pihi pár másodpercig... azt ha már tövig bentvan akkor mehet ami a csövön kifér... 26mf
2015. nov. 2. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!