Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy "barátom" bevallotta,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy "barátom" bevallotta, hogy meleg. Most akkor mi van ezzel a barátsággal?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy félreérthető a kérdésem, de egyszerűen nem sikerült rövid kérdésben megfogalmazni, amit akarok. Hosszú lesz a részletezés, előre bocsánat. Már próbálkoztam hasonló kérdéssel, de alig jött válasz.

Szóval:

gimnazista lány vagyok, elég introvertált, számomra gondot okoz a barátkozás. Van egy fiú, aki idősebb nálam, idén már végzős, és már most tudja, hogy ha felveszik majd egyetemre (és hát mért ne vennék), akkor el fog költözni. A lényeg, hogy ez a fiú nem osztálytársam, mert egyikünk se kifejezetten kedveli az osztályát, és még korábban összebarátkoztunk. De eléggé véletlenszerű, hogy mikor találkozunk. És csak most mélyült el a barátságunk. A véletlenszerűt úgy értem, hogy attól függ, milyen az órarendünk, meg melyik évben melyik az osztálytermünk (nálunk ez mindig változik), meg ilyenek. Idén megint úgy alakult, hogy egyes napokon egyszerre indulunk haza (de csak rövid úton), meg egyszerre van lyukasunk. Nekem ő szimpatikus régóta. Na most: kiderült, hogy meleg. Év elején bevallotta. Ez titok is meg nem is: én úgy tudom, az osztályának nem szokta mondani, de mondjuk én is rájöttem magamtól. De vannak más emberek, nem a suliból, akik tudják róla, meg a családja, a nővére tudja, szóval nem is olyan véresen nagy titok.

Arra vagyok kíváncsi, hogy most ő vajon a barátjának tart? Tudom, hogy hülye kérdés, és hogy tőle kéne megkérdeznem, de nagyon introvertált vagyok, véletlenszerűen barátkoztunk össze, nyáron nem is beszéltünk. Ha meglát, mindig örül nekem, mosolyog, odajön, de úgy érzem, hogy én vagyok az, aki szándékosan keresem őt. Én néha odamegyek az osztályterméhez, meg ilyenek. Ő ha szembejön a folyosón, akkor tökre örül nekem, de mintha nem keresne. Azért vallotta be nekem, hogy meleg, mert előző nap összetalálkoztunk az utcán, és egy fiúval volt (de nem fogták egymás kezét, meg semmi, én nem tudtam, ki az), és ő elmondta, hogy az, akivel láttam, az a fiú a barátja. De azt hitte, hogy magamtól is rájöttem. De az biztos, hogy erről a fiúról másnak nem mesélt az egész suliban, viszont nekem is csak azért, mert épp arra jöttem. Szóval nem tudok kiigazodni. Sokszor használtak ki, sokszor csúfoltak is, alapvetően nincs sok jó élményem az emberekkel, és úgy érzem, hogy nem is vagyok a barátja. Úgy érzem, hogy ha majd elköltözik, el fog felejteni, meg hogy nem tart barátjának, hogy ha épp arra járok, akkor örül, de amúgy ennyi. Már nem merek odamenni a termükhöz, mert félek, hogy a nyakára mászkálok. (Csak heti kétszer szoktam, egyszer lyukasban, egyszer meg együtt indulunk haza, de az utca végén el is válunk).

A kérdésem az, hogy ha bevallotta nekem, hogy meleg, akkor a barátomnak tekinthetem? Ezek szerint kedvel engem?

Kérlek, ne írjátok, hogy béna vagyok, én is tudom, hogy túl zárkózott vagyok.

Főleg meleg fiúk válasza érdekel, mert nincs senki más ilyen ismerősöm.

17/L

Köszönöm a válaszokat.

2015. okt. 19. 23:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%

Hetero vagyok, de a barátságról azért van némi sejtésem. Nem feltétlen az a barátság, hogy az ember magáról elmond mindent valakinek, az lehet, csak neki könnyítés.

Azokat az embereket tartom barátomnak, akikre számíthatok ha bajban vagyok, akik nem csak illemből kérdezik meg, hogy vagyok, akik őszintén elmondják a véleményüket, és nem azt nézik, hogy ezzel engem meg ne sértsenek. Ilyenből egy ember életében nem hinném, hogy több van mint 3-4.

Elnézést ha nem segítettem!

2015. okt. 19. 23:51
 2/20 anonim ***** válasza:
63%
Össze akartál vele jönni? Ez itt a kérdés. Mert, ha igen, akkor sajnos ez szopómaskara. :S Ettől még lehettek barátok, ha ezt le tudod zárni magadban. Illetve elfogadni, hogy meleg, ha férfiként tekintettél rá. Nézd, más az identitása, ha olyan nagy barátság lenne köztetek, nyáron is keresett volna. Szóval lehetséges, ha elkerül egyetemre, ez megszakad.
2015. okt. 19. 23:57
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem-nem. Azt hittem, ez érthető. Nem akartam vele összejönni, hanem csak örültem, hogy van egy barátom, és szimpatikus is. Volt már fiú barátom, én hiszek ebben, és sejtettem, hogy meleg, mert legtöbbet lányokkal lóg. De azt gondolom, én vagyok a suliban az egyetlen, akinek ezt meg is mondta. Az osztálytársaival meg másokkal úgy el-el beszélget, és kész. Szóval ezt nem értem. Miért bízza rám a titkait, miért oszt meg velem bizalmas infókat? Nem csak elmesélte, hogy járnak, hanem hogy mióta, meg hogy hívják a barátját, ki ő, mit akarnak a jövő hétvégén csinálni, ilyenek. (Semmi extra, csak hogy pl. kirándulni mennek.)
2015. okt. 20. 00:04
 4/20 A kérdező kommentje:

Mikor kiírtam ezt a kérdést, akkor 2 meleg fiú írt, ők azt írták, szerintük a barátjának tart. Nem azért írom, hogy bizonygassam, csak mondom.

Bocsi a kisregényért.

2015. okt. 20. 00:06
 5/20 anonim ***** válasza:
60%

"sejtettem, hogy meleg, mert legtöbbet lányokkal lóg."

Én hetero vagyok, de amikor tehettem gimiben, én is a csajokkal lógtam. Mármint az értelmesebbekkel. Na mindegy. Ez lényegtelen.

Hm, nyilván közelebbi barátnak tart, ha megoszt veled ilyen dolgokat. Bízik benned, hogy nem olyan vagy, mint a legtöbb korotok beli, aki szétpletykál mindent. Szimpatikus vagy neki, ez lejön a kérdésedből. De nem tudni, mit szeretnél? Ha elmegy tanulni, tartsátok majd akkor is a kapcsolatot heti szinten, havi stb? Meg kéne beszélnetek ezt, mert könnyen sértődés lehet majd belőle, ha neked x, neki y elképzelése van erről a baráti kapcsolatról. Már, ha egyáltalán van ilyen neki.

2015. okt. 20. 00:10
 6/20 A kérdező kommentje:

"Én hetero vagyok, de amikor tehettem gimiben, én is a csajokkal lógtam. Mármint az értelmesebbekkel. Na mindegy. Ez lényegtelen. "

Jó, ez igaz, de most mindegy, nála bejött a tipp.

Igen, meg kéne beszélni, csak nem tudom, hogy hozzam fel. Béna vagyok ilyenekben. Én úgy érzem, találtam egy jó barátot (mert azért én is elmeséltem neki dolgokat), és jó lenne, ha nem csak a suliban lennénk barátok.

2015. okt. 20. 00:19
 7/20 anonim ***** válasza:
72%
Az utolsó két sorodat mondd el neki, mikor félrehívod egy lyukasórán.
2015. okt. 20. 00:22
 8/20 anonim ***** válasza:
60%

"nem tudom, hogy hozzam fel. Béna vagyok ilyenekben. Én úgy érzem, találtam egy jó barátot személyedben, és jó lenne, ha nem csak a suliban lennénk barátok."

Ezt kéne elmndani neki.

2015. okt. 20. 00:23
 9/20 anonim ***** válasza:
60%
ugyan ezt a kérdést írtad ki nem is olyan rég...
2015. okt. 20. 00:36
 10/20 A kérdező kommentje:
Látom, nem olvastad el a 2. sorig se.
2015. okt. 20. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!