Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el vagyok késve, le vagyok maradva, hogy 20 évesen még nem voltam fiúval, vagyis még szűz vagyok? 20/F
Figyelt kérdés
Olvasgatom itt a kérdéseket, meg a válaszokat, és a legtöbb esetben azt látom, hogy sokan már tizenéves korukban szexeltek fiúval. Tényleg későinek számít, hogy 20 évesen még szűz vagyok?2015. okt. 18. 13:12
1/11 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, ne vagy lemaradva. Ha eljön az igazi gondolom vele majd megtörténik :)
2/11 anonim válasza:
Ha fiu vagy akkor nem vagy elkésve,hogy nem szexeltél még fiuval....
3/11 anonim válasza:
Én 25 vagyok és idén jöttem rá. Még nem voltam sráccal. Én kicsit bánom, bár mondjuk elég sok lánnyal voltam, szóval nem gond. Csak tiniként izgibb lett volna szerintem. Bár lehet ha kipróbálom sráccal végre, rájövök, hogy nem is olyan izgalmas. A fene tudja. De sose vagy későn. Bár tény ha pl bi vagy nem érdems húzni a csajokat. Mármint én az első élményem 16 évesen szereztem és örülök neki, hogy megtapasztalatam, emrt motivált. A szex nagyon jó dolog. Érdemes hamar kipróbálni. SZERINTEM!
4/11 anonim válasza:
Sose késő, de én pl már 15 évesen kipróbáltam sráccal. Utána meg utáltam magam. Nagyon!
5/11 anonim válasza:
A kérdés miért nem volt még se lány se fiú? Amúgy egy normális partner fontos lehet. Én szívesen lennék első:) Fiú vok. :P
6/11 A kérdező kommentje:
Lány azért nem volt, mert meleg vagyok, nem pedig biszex.
Fiú pedig azért nem volt, mert még nem találtam meg a megfelelő fiút. :)
2015. okt. 18. 14:40
7/11 anonim válasza:
Ugyan, nincs ezzel semmi gond! Én is már 20 felett voltam mikor először voltam fiúval. Szerintem jól teszed ha olyannal akarod először, akit tényleg szeretsz is, és nem csak vmi random srác társkeresőről... Szóval fel a fejjel, nem vagy még elkésve :)
8/11 anonim válasza:
nem vagy lekésve semmiről. ráérsz még vele. bár ez nagyon ritkaság a mai világban.
9/11 anonim válasza:
Egyetértek a nyolcas válaszadóval. Nem vagy elkésve, tudni fogod, kivel történjen meg az első. Addig is keress.
Ha úgy ítéled meg, akár alkalmi is lehet, lényeg, hogy jó legyen neked.
10/11 anonim válasza:
No para, én is 20 voltam, amikor először szexeltem. Nem vagy lemaradva semmiről. ;)
25f m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!