Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzó a meleg férfiaknak, hogy egy teljesen szűz fiút, srácot beavasson?
Figyelt kérdés
Mondjuk a srác még tényleg, soha senkivel nem volt, de már nem tizenéves.2015. okt. 13. 22:30
1/14 anonim válasza:
2/14 A kérdező kommentje:
Döntsd el melyiket szeretnéd! ;) de én a másodikat ajánlanám :P
2015. okt. 13. 22:47
3/14 anonim válasza:
Szerintem is az a gusztusosabb. Még akkor is, ha az első szűz, míg a második naponta kardélre hányódik...:D
Úgyhogy nem releváns faktor a szüzesség megléte.
4/14 kovpet válasza:
Én a harmadikat szeretném, aki cuki :)
Bár a második sem rossz azért :)
5/14 kovpet válasza:
Újra megnézve... inkább a harmadik. A második nem jön be.
6/14 A kérdező kommentje:
Harmadik? hol látsz te 3.-at?
2015. okt. 13. 22:55
7/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
igen, érdekes, szép, ha valakit én "avathatnék be" de ennél talán fontosabb a szimpátia és szexuális vonzalom:)
35 vékony ffi
9/14 A kérdező kommentje:
#9, na kössz XD
2015. okt. 13. 23:06
10/14 anonim válasza:
ha tetszik/szeretem akkor mindegy, hogy szűz-e, nem fog ettől jobban izgatni. más belső és külső dolgokat fontosabbnak tartok:) de persze aranyos egy félénkebb, ügyetlenebb fiú:) de nem számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!