Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék magamnak találni egy pasit? Egyáltalán lesz valaha egy?
19 vagyok és sajnos senki se tudja, h meleg vagyok, viszont megöl a magány. A tény, h tartok az emberektől, a tömegtől. A legmesszebb amíg jutottam az annyi volt, h egy helyes srácot bejelöltem facebookon, majd rá írtam, de nem nagyon tudtam mit írjak. A másik dolog ami miatt nem beszéltem vele, mert sosincs egyedül, a képein is mindig nagyobb társaságokban van. Ő áll a középpontban. Nekem esélyem se lenne, plusz ha el is fogadna engem, én féltékeny lennék rá, mivel ő képes jól érezni magát emberek között.
Nem vagyok anti szoc, szeretnék bulizni stb, de bepánikolnék:S
Ugye amiért nem publikus a helyzetem, egy csaj már megemlítette, h nem érti, h miért vagyok még mindig szűz...ami viszont böki a csőrömet az pont a legértelmesebb csaj akit ismerek.[másik csaj] Ő ténylegesen anti szoc, de mégis képes normális életet élni....csak utána szétkiabálja, h utál mindenkit, kivéve engemxd
én sem szeretem a tömeget :D ha van kedved írhatsz nekem is. :)
A kérdésedre válaszolva, vannak meleg ismerkedős oldalak, bár talán még itt is. A ranid.gay.hu egy jó oldal, sokan vannak akik csak szexet keresnek ott, de sokan vannak mások is(barátkozás, levelezgetés,párkapcsolat) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!