Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha seggberaktak akkor még szűz vagyok? 19/f
Nálam a szüzesség elvesztését BÁRMILYEN hímnemű számára az jelenti, ha a farkát belehelyezi valamilyen másik emberi lény valamilyen derék alatt található testnyílásába.
Egy nőnél pedig az, hogyha őbelé, a puncijába hatolnak egy valódi hímtaggal és átszakítják a szűzhártyáját.
Totál full passzív vagy, aki a farkát sosem akarja semmibe sem beletenni, vagy ilyen vágyaid is vannak?
Szigorúan véve már nem vagy az.
De ez nem egy egzakt dolog. A. Férfiaknak még szűzhártyájuk sincsen, tehát fizikailag semmit sem változol, akár lányba teszed a farkad, akár neked teszik be.
Egy lány akkor veszti el, ha punciba/seggbedugják/kinyalják. Ha ő lekap valakit az határeset.
Egy fiú akkor ha ő dogja be másba a farkát/őt csinálják meg hátulról.
cuki:)
szerintem már nem, de nem mindegy? a lényeg, hogy szexeltél: együtt voltál egy másik emberrel, akit remélhetőleg kedveltél vagy szerettél. Szerintem valahol ez a lényeg, talán nem lényegtelen, hogy volt penetráció, de... egyes párok azt sem csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!