Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha seggberaktak akkor még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha seggberaktak akkor még szűz vagyok? 19/f

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:
12%

Nálam a szüzesség elvesztését BÁRMILYEN hímnemű számára az jelenti, ha a farkát belehelyezi valamilyen másik emberi lény valamilyen derék alatt található testnyílásába.

Egy nőnél pedig az, hogyha őbelé, a puncijába hatolnak egy valódi hímtaggal és átszakítják a szűzhártyáját.

Totál full passzív vagy, aki a farkát sosem akarja semmibe sem beletenni, vagy ilyen vágyaid is vannak?

2015. okt. 14. 11:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Mind a kettőt szeretem
2015. okt. 14. 11:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Mániákusan szeretem ha erősen a falhoz basznak :/
2015. okt. 14. 11:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
már nem
2015. okt. 14. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
4: Szóval ha egy kisfiút megerőszakol egy pedofil, akkor az a gyerek már nem számít szűznek és ha valaha is rendbe jön lelkileg és később lesz barátnője és vele fekszik le először, akkor sem mondhatja azt, hogy a lánnyal vesztette el, mert hát már korábban megerőszakolta őt valaki?
2015. okt. 14. 12:02
 6/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nyilván nem.
2015. okt. 14. 12:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szigorúan véve már nem vagy az.

De ez nem egy egzakt dolog. A. Férfiaknak még szűzhártyájuk sincsen, tehát fizikailag semmit sem változol, akár lányba teszed a farkad, akár neked teszik be.

2015. okt. 14. 12:37
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Egy lány akkor veszti el, ha punciba/seggbedugják/kinyalják. Ha ő lekap valakit az határeset.

Egy fiú akkor ha ő dogja be másba a farkát/őt csinálják meg hátulról.

2015. okt. 14. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Megcsinálok en fiút is lányt is csak engem ne csináljanak meg
2015. okt. 14. 19:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

cuki:)

szerintem már nem, de nem mindegy? a lényeg, hogy szexeltél: együtt voltál egy másik emberrel, akit remélhetőleg kedveltél vagy szerettél. Szerintem valahol ez a lényeg, talán nem lényegtelen, hogy volt penetráció, de... egyes párok azt sem csinálják.

2015. okt. 16. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!