Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kívánom ennyire? Más is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánom ennyire? Más is így van ezzel?

Figyelt kérdés

Ha meglátok egy fiút, aki tetszik egyből arra gondolok elsőként, hogy mennyire élvezném, ha kinyalhatnám. Jobban izgat, mint a szopás. Szinte csak a nyalásra gondolok, a szopásra nem igazán. Annyira kívánom, hogy egy jó pasit kinyaljak, hogy már megőrülök. Imádom csinálni. És leginkább az izgat, ha én csinálhatom.

A kérdés nem arra vonatkozik, hogy ha

ti is megláttok egy jó pasit, egyből szexuális töltetű gondolataitok támadnak, hanem arra, hogy ti is jobban szeretitek-e, ezt, mint a szopást. Szerintetek milyen gyakori?

2015. nov. 4. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy ezzel egyedül, nekem is a nyalás tetszik jobban.
2015. nov. 4. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tök természetes, hogy ha meglátsz egy vonzó embert elkezdesz fantáziálni. főleg ha nagyon ki vagy éhezve. az, hogy ki miről fantáziál nagyon változó. én a szopást nagyon szoktam kívánni és imádom ha nyalják a popóm:D
2015. nov. 4. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a nyalás szóba se jöhet, valahogy nem izgat!

Ellenben egy jó szopás az annál inkább, azt mindenhogy szeretem... Főleg fiatal partnerrel...

2015. nov. 4. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csak annyi h sok fiút megkívánok és rossz, hogy nem kaphatom meg:)
2015. nov. 4. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa, én benne lennék abban, hogy egyszer egy másik pasi kinyaljon. De mást valahogy nem tudnék elképzelni.
2015. nov. 4. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én kanos vagyok(mindig), akkor általában arra gondolok, ha meglátok egy jó srácot, h milyen jól csókolhat, majd csókolgathatna lentebb, h utána érzékien kinyaljam, előkészítsem a behatolásra. De lehet, h már az első alkalom után máshogy gondolnám, nem tudom. De a nyögése tutira tetszene:) Személy szerint az, h valakit leszopjak kevésbé izgat, de attól még érdekel.
2015. nov. 4. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Passzív szemszögből én a szopást leginkább adni szeretem nem kapni, viszont arra már nagyon vágyom h valaki végre jó mélyen belenyaljon a popsimba:)
2015. nov. 4. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!