A Kólát kívánom de nagyon. Ezzel árthatok a babámnak?
Régebben is nagyon kóla mániás voltam, de csak ilyen utángyártott hamisított kólákat vettem. Amikor terhes lettem attól megundorodtam. Az igazi kólát/pepsit hidegen nagyon nagyon kívánom csak nem merek inni mert félek ártok a picinek. Szerintetek nagy gondot okozok? Nem iszom mindennap, de legfőképp azt kívánom. Ezen kívül azt hiszem semmi károsat nem eszek,teszek. Mit gondoltok?
Köszönöm előre is! :)
9hkm
Köszönöm szépen nektek! :)
Mást is fogyasztok mellette,inkább rostos üdítőket. Kávétól egyenesen rosszul vagyok úgyhogy az szóba sem jöhet.
Köszönöm mégegyszer :)
Nekem csak a kóla segített hányingerre (igaz, csak pár percig).
Ne literszámra idd és akkor nem lesz baj.
Én is eléggé aggódom emiatt. Vannak napok, amikor nagyon émelygek, kavarog a gyomrom, vagy éppen borzasztóan hasogat a fejem. Próbáltam sok vizet inni, sokat pihenni, de semmit nem használ, viszont ha megiszom 1-2 pohár kólát, seperc alatt rendbe jövök. Úgy okoskodtam magamban, hogy ha nekem ennyire jót tesz, akkor biztosan a babámnak sem árt, remélem, igazam van :)
18 hkm
Én is nagyon kívántam az első 14 hétbeb, mert addig tartottak a rosszulléteim, és a jó hideg kóla kortyonként javított a helyzeten. Úgyhogy mindig volt a hűtöben, és kortyonként iszogattam belőle. Egy fél literes 2-3 nap alatt fogyott el...
Egyébként mikortól elmúltak a rosszulléteim, utána már nem kívántam annyira a kólát sem...
Egyébként pedig a mérték a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!