Nem árthatok a babámnak ugye?
Figyelt kérdés
17 hetes terhes vagyok és nagyon sok citromos vizet iszom persze cukor nélkül!Ezt kívánom nem csinálhatok semmi rosszat ugye?2013. febr. 22. 13:32
1/19 anonim válasza:
ha citrom az jó tele van c vitaminnal, igyad nyugodtan, ha citromlé, azt annyira nem ajánlom
2/19 anonim válasza:
Mintha magamat hallanám. Én is imádtam. Csak citromot ettem. Fájtak a fogaim annyit ettem :) nem lesz gond. Azt egyél/igyál amit kívánsz!!! Azt mondják h a C vitamin hiàny miatt volt nálam. Pedig szedek vitamint.
Örülj neki! Mert ezek után jön az édesség kívánása :))) na akkkor fogsz majd igazàn aggodni :))) viccelek csak. De én aki nem szerettem az édességet ...most tömöm befele.
23 hetes +7kg
4/19 A kérdező kommentje:
Igazi citrom:)Köszi!:)emellett rengeteg kivit vagyok képes megenni valahogy rámjött ez a savanyú ehetnék:D
2013. febr. 22. 13:37
5/19 A kérdező kommentje:
Édesség ne is mondjátok a fagyi a mindenem:DElötte is szerettem de mostanába megveszek érte:DValamelyik nap kaptam a páromtol 1 literest és szégyen de több mint felét benyomtam:(Én eddig "csak"1.5kg-ot hiztam nem szeretnék többet..:)
2013. febr. 22. 13:39
6/19 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja a babának. Nekem is volt egy-két hét, amikor citromos vizet ittam cukor nélkül. Aztán már nem kívántam. A kivivel ugyanez :-D
7/19 A kérdező kommentje:
És fiu lett vagy lány?:D:DNincs összefüggés?:DCsak mert én még nem tudom de remélem holnap kiderül..:)
2013. febr. 22. 13:43
8/19 anonim válasza:
2. Vagyok
Ugyan ez volt velem. Citrom+ kivi esetleg meg valami savanyúsàg.
Most a fagyi megy nálam is.
Abban viszont el kell h szomoritsalak. Arra a +1,5 kg ra jön még fel. Ugyan így voltam én is az elején.
Jó babavárást
9/19 anonim válasza:
Én állandóan citrom+narancs+grapefruit... :)
Terhességem elejétől kezdve... :)
Képes vagyok megenni két kg narancsot egyszerre... :)
24 hkm
10/19 anonim válasza:
Tele van vitaminnal, jót tesz a gyomornak és nem is hizlal. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!