Nagyon el vagyok keseredve a férjem viselkedése miatt,8. dpo-tól ha alkoholt iszok, árthatok az esetlegesen megfogant babámnak?
Tehát 8. dpo-tól akármelyik nap előfordulhat a menstruációmig. Ez a beágyazódás időszaka.
Nagyon-nagyon boldogtalan vagyok és biztos, hogy sor kerül rá valamelyik nap! :(((
Kivagy a párod miatt, mégis szeretnél szülni neki?
Nem értem!
te nem feleség, hanem cseléd vagy, nem akarlak megbántani, de iylen életet kívánsz a gyerekednek?
még magadnak sem kellene, nem vagy boldog, a gyereked sem lesz, menekülj amíg lehet...
a férfi nem attól lesz boldog ha kiszolgálják, a feleségnek egy társnak kellene, hogy legyen, nem kiszolgáló személyzetnek...
mi köze ennek az egészhez amúgy az alkohol fogyasztáshoz?
1pohár vörösbortól nem lesz bajotok, de a rendszeres alkoholfogyasztás ártalmas.
Ha bánatodban innál, meg azért mert nem bírod idők kérdése (nem is kell sok) hogy alkoholista legyél..
Nem bántani akarlak,de ha a problémáknál iszol, akkor még ne is legyen inkább gyerek.
Először erősödj meg lelkileg!
Nagyszerű!
Nem elég, hogy kihasznál, bánt, de még miatta alkoholt is akarsz inni, pedig babát vársz lehet.
Ébresztő!! Ha még csak a lehetősége áll fent a dolgoknak, akkor is a baba egészsége az első. Lehet h árt neki lehet h nem, ezt ki tudhatja? És miért pont alkohol? akkor inkább egy csomag csokiskeksz pl. Naugye h. jobb 5let!:)(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!