Mik a terhesség első jelei, az első menstruáció előtt, (a mi esetlegesen elmarad, ha meg termékenyedet a petesejt)?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 21:18
1/9 anonim válasza:
Nekem az elején amikor 4-5 hetes lehettem ugyanúgy fájt a hasam mintha megjönne és nekem még utánna minden hónapban fájt amikor eredetileg megjött volna.
2/9 anonim válasza:
hányinger,mellfeszülés,kívánósság,én állandóan pisilni jártam,de durván 20percenként.Fáradékonyság,ilyesmi.
3/9 anonim válasza:
Ez nagyon egyénfüggő!
- van akinek semmi tünete sincs
- van akinek derékfájás
- mellérzékenység, mell fájdalom hónalj felé, mell duzzanat, mellbimbó érzékenység, mell eresedése
- fáradékonyság
- hányinger, émelygés
- haszurkálás szerű érzés
- gyakori vizelési inger (de ez lehet csak később jelentkezik)
- kívánósság
- a testhőmérséklet kicsit magasabb
- krémes folyás, vagy semmilyen folyás (a vizes folyás mensi jele)
Azt hiszem ennyi jutott most hirtelen eszembe, de ha van még valami akkor kiegészítem ha eszembe jutott!
4/9 anonim válasza:
Jó étvágy, mellfeszülés, mellbimbó érzékenység, az átlagosnál kicsit nagyobb fáradékonyság, hajnali "leizzadás", nyújtózkodás :-), köhögésre, nagyobb mozdulatra izomfeszülés érzés a méh két oldalán (nem petefészek szúrás), ha nem is túl gyakori pisilés, de hajnalig 1x biztos kimenetel...
5/9 anonim válasza:
A várható menszi előtt még nem igen jelzi tünet, hogy terhes vagy. Esetleg a várt vérzés napjainál fogsz olyat érezni, mintha meg akarna jönni és a kimaradt vérzés után kezdődnek az igazi tünetek.
6/9 anonim válasza:
22:16 vagyok. Ezek a leírt tünetek a nemvárt menzesz előtti lehetséges tünetek, amik nálam valósak voltak kb. a menzesz előtt már 5 nappal. A teszt pozitív.
7/9 anonim válasza:
22:16-os.Nekem is vannak ilyen jeleim,és azt hittem már csak képzelődök mindenki azt mondja menszi előtt nincs semmi jel.Én esténkén 3-4 megyek pisilni(ha nem mennék bepisilnék annyira).És olyan érzés esténként meg reggel mint aki klimaxol....hőhullámjaim vannak+derékfájás nem gyenge.
8/9 anonim válasza:
nekem mensim még 3 hét és vizes folyásom van illetve alul fáj a hasam nem petefészkemnél akkor?
9/9 anonim válasza:
szia:)nekem is ezek a tünetek vannak.és most megvárom hogy megjön vagy nem.remélem nem.de szoritok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!