Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismama vagyok. Néha...

20 hetes kismama vagyok. Néha rámjön és befalok egy tábla csokit egy ültő helyemben annyira kívánom az édeset! Más is van igy ezzel?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, ez elég gyakori jelenség a kismamák körében. És még azon kívül is.
2013. dec. 18. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Én a Don Pepe tiramisuból ettem rengeteget!

Tavaly karácsonykor 1 hét alatt 3 doboz szaloncukor!

A stühmer csoki marcipán szaloncukor isteni!

3/7 anonim ***** válasza:
Éppen most is azt teszem,csokit eszek. :)31 hetes kismama vagyok. Amúgy szinte minden este vagy gyümölcsöt kívánom rettenetesen vagy a csokit.
 4/7 anonim ***** válasza:
A csokiéhség általában magnéziumhiányt jelent. Valahol találtam az interneten egy cikket, hogy mire vagy éhes ha ezért vagy azért megőrülsz, egy dietetikus írta. Megpróbálom megkeresni.
2013. dec. 18. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is brutális csoki-éhségem van, főleg most a terhesség vége felé. Egy tonnával meg tudnék enni. Vércukrom elég alacsony mostanában.
2013. dec. 18. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:
persze.Előtte nem ettem egy kockát se,most meg a robbanó cukros milka csokit dugja el mindenki előlem :) 18hkm
2013. dec. 18. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:

meglepődtem magamon mikor egy egész tábla csokit megettem. soha nem volt ra példa. mindegy csak étcsoki legyen....kislany lesz én arra fogom:)

27hkm

2013. dec. 19. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!