Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan melegek, akik határozottak és férfiasak, nem látni rajtuk, hogy mások?
nekem sem jönnek be a feminím típusú pasik mint pl. az elterjedt művészek, színészek ha már ez van a témában.
nálam az a fontosabb hogy minél inkább férfias legyen elsősorban. én is kifejezetten férfiasnak gondolom magam és szeretem ha a kapcsolatban "bikaviadal" van.
Az érzelem az más kérdés, otthon 4 fal között el lehet gyengülni meg ilyenek, de egy férfi az utcán nem fog érzelmeskedni - barátnőmmel sem tettem sosem - és a romantikát sem viszi túlzásba.
Szóval az első az hogy minél dominánsabb legyen és érezzek benne erős riválist, ami nem könnyű, hiszen én kifejezetten férfias vagyok, mások szerint is...
Bár ennek több feltétele van ugye, egészséges önbizalom, edzett/sportos életmód, normális társadalmi viszonyok ezek azok amik kihozzák a dominanciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!