Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan melegek, akik határozottak és férfiasak, nem látni rajtuk, hogy mások?
heteros viselkedésük.
ez miért érték,ha lenne,mert senki sem száz százalékig az viselkedésben,pl ha érzelmes, akkor már nem ez az ideál.
Rólam senki nem gondolta volna hogy meleg vagyok. Maximum a hajam miatt, aminek a színéről (szőke) nem tehetek. Viselkedésre és kinézetre is férfias vagyok. Már amennyire a korombeliek férfiasak.
20/F Bp
Maximum a hajam miatt, aminek a színéről (szőke) nem teheteek
és ennek mi köze ahhoz,hogy meleg vagy? Semmi.
akin nem látszik a mássága!
ettől nem lesz több.vannak femimim (nőies/lágy?) külsejű hetero pasik is,ettől még pasik.főleg pl művészek,színészek.
csak nekem nem jönnek be.
Az a te ízlésed,jogod van hozzá,én az mondtam,hogy ettől nem kevesebb,rosszabb.Egyébként is,ha a srác érdekel,tetszik akkor már leszarom,hogy mennyire férfias,nem méregetem,mivel teljesen férfias férfi nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!