Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Léteznek olyan melegek, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan melegek, akik határozottak és férfiasak, nem látni rajtuk, hogy mások?

Figyelt kérdés
Jó testük van és heteros viselkedésük.

2016. ápr. 3. 16:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne léteznének. A melegek legnagyobb (normálisabb) része pontosan ilyen.
2016. ápr. 4. 06:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne! A pasim is ilyen és én is. Bár az ágyban őrülten passzív vagyok.. :-P
2016. ápr. 4. 11:28
 13/22 anonim ***** válasza:
Rólam se mondja meg senki már csak azért is mert bi vagyok és a stílusom se olyan éppenséggel :D
2016. ápr. 5. 00:03
 14/22 anonim ***** válasza:

heteros viselkedésük.

ez miért érték,ha lenne,mert senki sem száz százalékig az viselkedésben,pl ha érzelmes, akkor már nem ez az ideál.

2016. ápr. 5. 15:20
 15/22 A kérdező kommentje:
nem baj, ha érzelmes, sőt, velem legyen az. olyan lelkis, akivel mindent meg tudok beszélni. de legyen egy határozott kiállású egyén, akin nem látszik a mássága!
2016. ápr. 5. 16:01
 16/22 anonim ***** válasza:

Rólam senki nem gondolta volna hogy meleg vagyok. Maximum a hajam miatt, aminek a színéről (szőke) nem tehetek. Viselkedésre és kinézetre is férfias vagyok. Már amennyire a korombeliek férfiasak.

20/F Bp

2016. ápr. 5. 16:19
 17/22 anonim ***** válasza:

Maximum a hajam miatt, aminek a színéről (szőke) nem teheteek

és ennek mi köze ahhoz,hogy meleg vagy? Semmi.

2016. ápr. 5. 22:39
 18/22 anonim ***** válasza:

akin nem látszik a mássága!

ettől nem lesz több.vannak femimim (nőies/lágy?) külsejű hetero pasik is,ettől még pasik.főleg pl művészek,színészek.

2016. ápr. 5. 22:42
 19/22 A kérdező kommentje:
nem mondtam, hogy ettől kevesebb, csak nekem nem jönnek be.
2016. ápr. 5. 22:52
 20/22 anonim ***** válasza:

csak nekem nem jönnek be.

Az a te ízlésed,jogod van hozzá,én az mondtam,hogy ettől nem kevesebb,rosszabb.Egyébként is,ha a srác érdekel,tetszik akkor már leszarom,hogy mennyire férfias,nem méregetem,mivel teljesen férfias férfi nincs.

2016. ápr. 6. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!