Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg passzív srácok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg passzív srácok, ti mennyire vagytok férfiasak?

Figyelt kérdés

2016. febr. 16. 18:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semennyire, utálom a sportot(focit), bútorokat osszerakni nem tudok, autót szerelni nem tudok, és nem is szeretnék megtanulni.( na jó minimálisan talán megszeretném :P)

sokkal jobban érzem magam a konyhában.

2016. febr. 16. 18:57
 2/19 A kérdező kommentje:
köszi a választ.:) és a kérdés jellemre és alkatra is irányul.:)
2016. febr. 16. 19:03
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert crossdresser vagyok
2016. febr. 16. 19:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Annak tartom magam. Külsőre mindenképp.
2016. febr. 16. 19:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Sokak szerint vékony vagyok, szerintem átlagos.

Szeretek divatosan (persze ami nekem is tetszik) öltözködni és hordani a hajamat.

Van borostám. A sport különösebben nem izgat, bár mostanában gondolkozok a futáson.

Nincsen sok lány barátom csak 1-2. Inkább fiúk.

Hétvégente el járok a fiúkkal sörözni, billiárdozni.

Szeretem az autókat stb...

Lányos tulajdonságomról nem tudok, nagyon ritkán előfordul esetleg, hogy egy mozdulatom olyasmire sikerül, de ez nagyon ritkán.

Talán az -bár, ezt döntse el mindenki maga, hogy lányos-e vagy sem.- , hogy túl érzelgős vagyok, ha szerelemről van szó, csak, mint egy lány. Féltékeny vagyok, 1000x el mondom, hogy szeretem stb.

19/F/M/P

2016. febr. 16. 20:16
 6/19 A kérdező kommentje:
utolsó, szimpi vagy;)
2016. febr. 16. 20:22
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Köszi!:D
2016. febr. 16. 21:08
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Kondizom, vasiparban dolgozom, passzív vagyok... Szerintem ez elárul sok mindent, összetudok tenni egy bútort, ha megerőltetem magam hegesztelni és kovácsolni is tudok... Mellette mindig borosta...
2016. febr. 16. 21:11
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még sajnos nem sikerült elérnem azt a külsőt amire vágyom, így hát elég dagatd vagyok most, ami legkevésbé sem egy férfi alkat, inkább egy tipikus sörhasú ember alkat, pedig nem is szeretem a sört... Nem vagyok egy nagy sportember, de nyáron (illetve már most is akarok, csak időm nem engedi) el akarok menni futni, és el is fogok :D Borostát se sikerült még olyanra vágni amilyenre szeretném, lassan már ott tartok, hogy elmegyek fodrászhoz, vagy vmi hasolnlóhoz, ő talán meg tudja majd csinálni (jelenleg még az ollóval próbálkozom, ez eddig a legjobb) Ezt így külsőre mondanám, de akkor belsőre... Egyáltalán nem érzem magamat nőnek, ezért se lakkozom a körmöm, soha nem vennék fel női ruhát, stb. De pl barkácsolgatni is szeretek, de ugyanakkor a konyhában tevékenykedni is. Legjobban egy kertre vágynék, csak az meg nincs :/ Amúgy uni vagyok :p
2016. febr. 17. 07:24
 10/19 A kérdező kommentje:
:DDD
2016. febr. 17. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!