Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg passzív srácok, ti mennyire vagytok férfiasak?
Szerintem semennyire, utálom a sportot(focit), bútorokat osszerakni nem tudok, autót szerelni nem tudok, és nem is szeretnék megtanulni.( na jó minimálisan talán megszeretném :P)
sokkal jobban érzem magam a konyhában.
Sokak szerint vékony vagyok, szerintem átlagos.
Szeretek divatosan (persze ami nekem is tetszik) öltözködni és hordani a hajamat.
Van borostám. A sport különösebben nem izgat, bár mostanában gondolkozok a futáson.
Nincsen sok lány barátom csak 1-2. Inkább fiúk.
Hétvégente el járok a fiúkkal sörözni, billiárdozni.
Szeretem az autókat stb...
Lányos tulajdonságomról nem tudok, nagyon ritkán előfordul esetleg, hogy egy mozdulatom olyasmire sikerül, de ez nagyon ritkán.
Talán az -bár, ezt döntse el mindenki maga, hogy lányos-e vagy sem.- , hogy túl érzelgős vagyok, ha szerelemről van szó, csak, mint egy lány. Féltékeny vagyok, 1000x el mondom, hogy szeretem stb.
19/F/M/P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!