Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív srácok! Csak szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív srácok! Csak szex előtt tágítjátok magatokat vagy ha épp "szünet" van, akkor is a "karbantartás" végett?

Figyelt kérdés
Ha nincs pasitok, se szexrandi, se semmi, csak maszturbálás, akkor is tágítjátok magatokat, hogy bejáratva maradjon vagy csak ha akció van? Ha igen, ujjal vagy műpénisszel?

2016. febr. 2. 16:29
 1/7 Antihater ***** válasza:
79%

Én szoktam rendszeresen tágítani, függetlenül attól, hogy van-e alkalmam sexre, mert jó érzés és sokkal nagyobbat élvezek utána.

Van pár dildóm különböző méretben, azokkal szoktam gyakorolni, meg anál pluggal.

2016. febr. 2. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam rendszeresen műpénisszel, ha nincs éppen pasim. Egyszerűen hiányzik az érzés, hogy valami kitöltsön, és ki-be járjon bennem.
2016. febr. 2. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
aktiv vagyok de maszti közbe én is felnyulok tök jó érzés
2016. febr. 3. 07:05
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

A kérdéses testrész nem gép, se nem tengeralattjáró, amelyeknek az a jó, ha állandóan üzemben vannak. Az emberi test másképpen működik, és az ember anusa nem kívánja meg, hogy állandóan "üzemkész állapotban" legyen arra az esetre, ha jön egy aktív férfi.

A szexben az a jó, ha mindkét félnek jó, tehát a finom, érzéki szeretkezés során majd kinyílik, kitágul, vagy akkor majd kitágítja a befogadó fél, nem kell állandóan "karban tartani", mint egy gépet.

Az természetesen más, mint a felettem írók ahogy mondják, hogy amikor maszturbálnak, szeretik, ha valami kitölti őket. De ha nem maszturbál valaki, akkor egy passzív beállítottságú meleg férfi nem fogja napi penzumként tágítani a fenekét.

2016. febr. 3. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
én csak akkor ha van valakim.
2016. febr. 3. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
nem szoktam tágítani, max barátom kicsit tágítja előtte de sokszor nincs rá szükség
2016. febr. 7. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:
88%

Soha nem csináltam semmi ilyet.

Soha nem nyomkodok fel műanyag vackokat a seg.gembe.

2. komoly kapcsolatom van, 25 évesen, már évek óta együtt vagyunk, és én is azon a véleményen vagyok, hogy egy szeretkezés mindennel együtt jó.

Persze van hogy csak egy két csók és már mögém is kerül, de ilyen ritkábban van.

Minden nap van valami amúgy. :)))

2016. febr. 9. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!