Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok! Csak szex előtt tágítjátok magatokat vagy ha épp "szünet" van, akkor is a "karbantartás" végett?
Én szoktam rendszeresen tágítani, függetlenül attól, hogy van-e alkalmam sexre, mert jó érzés és sokkal nagyobbat élvezek utána.
Van pár dildóm különböző méretben, azokkal szoktam gyakorolni, meg anál pluggal.
A kérdéses testrész nem gép, se nem tengeralattjáró, amelyeknek az a jó, ha állandóan üzemben vannak. Az emberi test másképpen működik, és az ember anusa nem kívánja meg, hogy állandóan "üzemkész állapotban" legyen arra az esetre, ha jön egy aktív férfi.
A szexben az a jó, ha mindkét félnek jó, tehát a finom, érzéki szeretkezés során majd kinyílik, kitágul, vagy akkor majd kitágítja a befogadó fél, nem kell állandóan "karban tartani", mint egy gépet.
Az természetesen más, mint a felettem írók ahogy mondják, hogy amikor maszturbálnak, szeretik, ha valami kitölti őket. De ha nem maszturbál valaki, akkor egy passzív beállítottságú meleg férfi nem fogja napi penzumként tágítani a fenekét.
Soha nem csináltam semmi ilyet.
Soha nem nyomkodok fel műanyag vackokat a seg.gembe.
2. komoly kapcsolatom van, 25 évesen, már évek óta együtt vagyunk, és én is azon a véleményen vagyok, hogy egy szeretkezés mindennel együtt jó.
Persze van hogy csak egy két csók és már mögém is kerül, de ilyen ritkábban van.
Minden nap van valami amúgy. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!