Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg passzív srácok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg passzív srácok, ti mennyire vagytok férfiasak?

Figyelt kérdés

2016. febr. 16. 18:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább ügyetlen vagyok, mintsem nőies xD

Szeretek futni, szeretem a Forma-1-et, néha a focit is megnézem, főleg haverokkal. Barkácsolni egyáltalán nem, de a konyhában tevékenykedni szeretek. Inkább a fotózás az ami megfog.

Lelkizni én is szoktam, főleg mikor padlóra küld valaki v valami.

Barátok közül fele-fele arányban van fiú, lány, de a pasikkal valahogy mélyebb a dolog.

Külsőre mondjuk férfias vagyok, borosta, gyenge mellszőr, ilyenek vannak.

21/f uni

2016. febr. 17. 21:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én igazából nem tudom. :D Rám eddig mindenki azt mondta, hogy aranyos és cuki srác vagyok. :D Amúgy nem vagyok lányos. Az arcom inkább kisfiús, nincs borostás sem. A viselkedésem pedig teljesen normális. Olyan dolgokat csinálok mint egy átlagos srác. :) 20f (meleg, passzív)
2016. febr. 17. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
van egy kisebb pocakom,teljesen szőrös vagyok,173 cm,rendszeresen járok kosár edzésre,többször akartak passzívak össze jönni velem mert a természetem meg a külsőm alapján azt hitték aktív vagyok,sosem vagyok érzelgős csak max "ő" előtte,nem szeretem ha segítenek nekem,forever alone stílusú vagyok kicsit,szeretem a dolgokat egyedül elintézni,military fanatikus vagyok ami miatt mégegy ok hogy mások előtt kicsit se látszom passzívnak,eléggé türelmetlen típus vagyok és aggreszív,de nem úgy hogy másokat bántok inkább csak ami a kezem közé kerül az x időn belül elfog törni stb... :D viszont ha van időm szeretek főzni,hozzá a bújni a (jelenleg nem létező) páromhoz,boldoggá tenni,és érezni hogy ő az erősebb...nyakába kapaszkodva csókolni,hűen szeretni és stb... :) de bi vagyok és eddigi női tapasztalataim alapján a bizalmatlanság az nekem erősen megvan,bár itt van bennem egy kis hímsovinizmus hogy ez inkább csak lányok felé,de ici picit srácoknál is bizalmatlan vagyok
2016. febr. 17. 22:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én pocakos vagyok, de nehéz is aktív partnert találni, mert a fiatal, vékony pasikra bukom :D

28F

2016. febr. 18. 14:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én kulsore teljesen ferfias vagyok, jelenleg raktaroskent dolgozom, senki nem tudja rolam, meg sem momdanak :D bár neha ugy erzem konnyebb lenne ha latnak egybol rajtam mert akkor nem kene titkolozni... A jellemem viazont nem a leg ferfiasabb, mivel hatarozatlan vagyok, es kulonbozom a tobbi velem egy koru sractol, szoval ha valaki tobb idot tolt velem a hetkoznapokban szerintem rajohet.

21f

2016. febr. 18. 19:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

férfiasnak nem mondanám magam, inkább csak fiús:D néha inkább feminin:D

22, passzív

2016. febr. 18. 22:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok kifejezetten erőszakos, határozott; inkább hallgatag, néha elvarázsolt. És kifejezetten rendetlen, szórakozott. De ez most hogy férfiatlan-e... Az egyéni megitélés kérdése.

Kis termetű vagyok, viszont szerintem férfias arányok jellemzik a testalkatom. Nem vagyok látványosan izmos, de azért kirajzolódnak. Erős testszőrzetem azonban nincs, csak deréktól lefelé van prémem. :D

Úgyhogy nem vagyok egy alfahím, de femininnek sem mondanám magam.

2016. febr. 19. 22:45
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

mindenesetre ha lanyos vagy es akarsz lenni, maradj belsöleg az!! en se vagyok a ferfiassag megtestesült embere, de nem szabad egy passzivnak sem elfelejteni hogy farka van nem pedig pita! az aktiv pasik ugyan ugy fiukra/ferfiakra vagynak ahogy mi passzivok is, ha riszalod magad es ugy artikulalsz mint egy csaj, akkor a partnered is valami pszicho bolond lesz fejben. ez az en velemenyem, ertelmes fiuknak fiuara van szüksege, passzivok aktivok ide vagy oda, fiuk vagyunk emberek.

en se szeretem a focit, se butorokat szerelni, de külsöre fius vagyok, ugy is viselkedem, tarsasagban.

talan egyedül vagyok kicsit masabb.

2016. márc. 10. 17:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
még most is babázok
2016. ápr. 5. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!