Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg passzív srácok, ti mennyire vagytok férfiasak?
Én inkább ügyetlen vagyok, mintsem nőies xD
Szeretek futni, szeretem a Forma-1-et, néha a focit is megnézem, főleg haverokkal. Barkácsolni egyáltalán nem, de a konyhában tevékenykedni szeretek. Inkább a fotózás az ami megfog.
Lelkizni én is szoktam, főleg mikor padlóra küld valaki v valami.
Barátok közül fele-fele arányban van fiú, lány, de a pasikkal valahogy mélyebb a dolog.
Külsőre mondjuk férfias vagyok, borosta, gyenge mellszőr, ilyenek vannak.
21/f uni
Én pocakos vagyok, de nehéz is aktív partnert találni, mert a fiatal, vékony pasikra bukom :D
28F
Én kulsore teljesen ferfias vagyok, jelenleg raktaroskent dolgozom, senki nem tudja rolam, meg sem momdanak :D bár neha ugy erzem konnyebb lenne ha latnak egybol rajtam mert akkor nem kene titkolozni... A jellemem viazont nem a leg ferfiasabb, mivel hatarozatlan vagyok, es kulonbozom a tobbi velem egy koru sractol, szoval ha valaki tobb idot tolt velem a hetkoznapokban szerintem rajohet.
21f
férfiasnak nem mondanám magam, inkább csak fiús:D néha inkább feminin:D
22, passzív
Nem vagyok kifejezetten erőszakos, határozott; inkább hallgatag, néha elvarázsolt. És kifejezetten rendetlen, szórakozott. De ez most hogy férfiatlan-e... Az egyéni megitélés kérdése.
Kis termetű vagyok, viszont szerintem férfias arányok jellemzik a testalkatom. Nem vagyok látványosan izmos, de azért kirajzolódnak. Erős testszőrzetem azonban nincs, csak deréktól lefelé van prémem. :D
Úgyhogy nem vagyok egy alfahím, de femininnek sem mondanám magam.
mindenesetre ha lanyos vagy es akarsz lenni, maradj belsöleg az!! en se vagyok a ferfiassag megtestesült embere, de nem szabad egy passzivnak sem elfelejteni hogy farka van nem pedig pita! az aktiv pasik ugyan ugy fiukra/ferfiakra vagynak ahogy mi passzivok is, ha riszalod magad es ugy artikulalsz mint egy csaj, akkor a partnered is valami pszicho bolond lesz fejben. ez az en velemenyem, ertelmes fiuknak fiuara van szüksege, passzivok aktivok ide vagy oda, fiuk vagyunk emberek.
en se szeretem a focit, se butorokat szerelni, de külsöre fius vagyok, ugy is viselkedem, tarsasagban.
talan egyedül vagyok kicsit masabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!