Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Léteznek olyan melegek, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan melegek, akik határozottak és férfiasak, nem látni rajtuk, hogy mások?

Figyelt kérdés
Jó testük van és heteros viselkedésük.

2016. ápr. 3. 16:07
1 2 3
 1/22 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Miért ne létezne? Senkire nincs ráírva, hogy "szeretem a f-szt" :D
2016. ápr. 3. 16:11
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy léteznek...
2016. ápr. 3. 16:20
 3/22 anonim ***** válasza:
Természetesen igen vannak.
2016. ápr. 3. 16:25
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak (csak én nem találom őket). Mindenféle meleg és heteró fiú van.

Ugye egyik meleg homlokára sincs ráírva, hogy meleg, ezért nehéz az ismerkedés.

Ui.: szóval én még nem láttam ilyen fiút, csak gondolom hogy van. Ilyenkor ismert melegekre gondolok, pl.: Matt Bomer, vagy Matt Dallas. :)

2016. ápr. 3. 16:31
 5/22 anonim ***** válasza:
64%

Én is ilyeneket keresek.

finoman szólva tele a tököm a nyavogo, nőies ferfiakbol.

Bocs ha megbantok ezzel valakit...

2016. ápr. 3. 16:31
 6/22 anonim ***** válasza:
54%
Persze, hogy vannak én is ilyen vagyok, és nem is értem egy aktív hogy lehet feminin beállítottságú.
2016. ápr. 3. 16:33
 7/22 anonim ***** válasza:
72%

Én is ilyet keresnék, de én nem tudok azonosulni ezzel a feminim viselkedésű melegekkel.

Elhiszem hogy van ilyen, de nem igazán érzem közel magam ehhez a sztorihoz, mert én is határozott férfias vagyok, meg a partnertől is ezt várom el.

Elvégre engem nem egy nyúlvány izgat fel, hanem egy férfias testben egy férfias viselkedés. Ha feminím illetővel akarok együtt lenni, arra ott vannak a nők.

2016. ápr. 3. 16:49
 8/22 A kérdező kommentje:

Én is azért kérdeztem, mert nem találok ilyeneket még társkeresőn sem. Aki meg tetszik és helyes és pasisan néz ki, kiderül, hogy kamus. Törlik is a profilját egy két nap múlva.. borsodi vagyok, úgyhogy tényleg nehéz ilyet találni:((

jó a pestiek közül látni egy pár jó pasit, de ott se sokat.

2016. ápr. 3. 17:11
 9/22 anonim ***** válasza:
Én alkatra nem vagyok férfias, de figyelek, hogy ne legyek b-zis, mert az engem is irritál. A nyafka hang, a meleg szavak, stb. De sok pasis pasi van. Én pl fura, de csak pasis fiúkkal dugtam és aktív vagyok. Bár engem nem zavar ha csajos az se, márha csak szexről beszélünk :)
2016. ápr. 3. 18:59
 10/22 anonim ***** válasza:
7. válaszoló: teljesen egyetértek! Én is teljes mértékben férfiasnak érzem magam, és ugyanilyen párt is szeretnék.
2016. ápr. 3. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!