Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ért valaha zaklatás a suliban melegség miatt?
Figyelt kérdés
Akár úgy, hogy nem is voltatok melegek.2016. márc. 31. 14:11
1/14 anonim válasza:
Hát szerintem suliba, főleg középsuliba nagyon mennek ezek a dolgok de nem azért mert az illető meleg hanem viccből mondogatják egymásra, mondjuk nem gondolnak bele abba, hogy ezekkel mekkora lelki traumát tudnak okozni..
2/14 anonim válasza:
Sajnos igen. Az első szex így volt fiúval.:(
3/14 anonim válasza:
Volt egy fiú az osztályomban akit folyamatosan a melegsége miatt bántották. Aranyos félénk fiú volt,nem mert kiállni magáért. Miután párdzor megvédtem,mindenki befogta és nem piszkálták.
De a suliban még elég idióták a diákok,és így is úgy is találnak valami okot rá,hogy megalázzanak és zaklassanak másokat,nem kell ehhez melegnek lenni.
21/N
5/14 anonim válasza:
Nem mert egy érdektelen kocka képét keltettem, és velük együtt röhögtem a "vicceiken". Az évek alatt megtanultam élvezni, mintha egy ninja lennék, vagy egy szuperhős hétköznapi alteregója, aminek vigyáznia kell a titkára.
6/14 anonim válasza:
Engem hidegen hagy, ha lemelegeznek, igaz a melegségem kb én tudom meg most már ti is, meg aki feltöri a gyk fiókom. Na mindegy...
7/14 anonim válasza:
Rengetegszer.
A sok rossz tapasztalat, bántás és megalázás megtanítja a melegek nagy részét, hogy felvegye a pléhpofát, és hazudozzon, csináljon úgy, mintha heteró lenne.
8/14 anonim válasza:
Nem. Sőt ahogy szint valotam lenyugodtak a dolgok.
9/14 anonim válasza:
Engem legalabb is eleggé zaklattak kozepiskolai ido alatt. Volt egy fiu aki nem szeretett engem, de mondjuk szerintem neki valami problema volt a fejével.
10/14 anonim válasza:
Általánosban sokszor. Gimnáziumban egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!