Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire meleges?
Figyelt kérdés
Ha megyek az utcan latok kulonbozo ferfiakat,fiúkat es mindegyikrol meg tudom mondani,hogy "ez a srac tok jol nez ki" a masikrol meg h nem annyira szep meg stb. Vonzalmat nem erzek amugy a fiuk irant, hanem ilyen semlegesseget, lányokra tudok felizgulni, baratnot szeretnek. (Ne n3zzetek hulyenek, masok azt hittek h meleg vagyok, igy en is elgondolkoztam rajta, es mostmar teljesen ossze vagyok zavarodva...)2016. febr. 29. 18:04
1/10 anonim válasza:
Hát ennyitől nem vagy meleg. Véleménye mindenkinek van, arra szoktak a férfiak is féltékenyek lenni akin látják, hogy jóképű stb.
2/10 A kérdező kommentje:
Egyik fiunal sem fog el az h ez de tetszik, es de le fekudnek vele, hanem csak annyi h"ez a csavo jol nez ki,biztos van baratnoje", mig ha latok egy lanyt aki szep akkor az fog el h, "hm de lefekudnek vele" ez csak a hetero beallitottsagra utal nem?
2016. febr. 29. 18:17
3/10 anonim válasza:
Szerintem amolyan metroszexuális beütés. De ha nem vonzanak a férfiak akkor nyilván nem vagy meleg...
4/10 anonim válasza:
Metroszexuális:D
Inkább meg se szólalj, ha nem tudod miket jelentenek a szavak, kedves második.
Ha belegondolsz a szexbe egy férfival, undor önt el, vagy az is semleges? Netán még az is lehet, hogy élveznéd?
5/10 anonim válasza:
Azért, mert van ízlésed a szépséghez, még nem vagy meleg. Mi is tarthatunk szépnek egy lányt, attól még, hogy a nemi szerve közelébe se akarunk menni. Ne aggódj, még mindig heteró vagy :D
6/10 anonim válasza:
@ 19:01
Akkor kérlek magyarázd meg el nekem szegény tudatlan emberkének hogy mit jelent, és hogy miért nem állja meg a helyét a válaszom?
7/10 anonim válasza:
Azért, mert a metroszexuális azt jelenti, hogy heteroszexuális férfiak, nagyon nagy gondot fordítanak a küllemükre pl kozmetikushoz járás, netán sminkelés stb.
Ez azért egy nagy baromság, mert hogy lehetne már ilyen a kérdező? Annyit tudunk róla, hogy meg szokta nézni a pasikat, erről te hogy szűrtél le ilyen hülyeséget?
8/10 anonim válasza:
Aki magára sem ad, az mást meg végképp nem fog így megnézni. Egy metroszexuális férfi aki sokat ad magára, az nyilván nagyobb eséllyel megnézi a másik férfit is hogy milyen. De ettől még nem feltétlen lesz meleg. Érted már? Nem mást kell leszólni azért, mert neked gyenge a következtető képességed...
9/10 A kérdező kommentje:
Legfokeppen undor tolt el ha ugy bele kene gondolni fiuval a szexbe, tetszeni egyaltalan nem tetszik az otlet.
2016. febr. 29. 19:29
10/10 anonim válasza:
A dolog lényege, hogy minden férfinak szüksége van - a belső gyereknek - apai elfogadásra, ami érintésben fejeződik ki - de nem szexre. tehát azért figyeljük egymást részben, mert közelségre, elismerésre vágyunk - és ezt érdemes is megszerezni barátok közt, birkózással, focival, művészeti munkával, vallási dolgokkal el lehet jutni ahhoz a pótapai érintés-pluszhoz, amitől megszűnik ezügyben a zavar. A melegek egy része csak emiatt keres szexet - kamaszkorban minden szexualizálódik, s akit nagyon hidegen nevelt az apja, az legegyszerűbben szex által jut érintéshez (nagyon sokan köztük is kihagyják a szexet, főleg az anális részt, ami fájhat is.) Nem kell félni. Amúgy ha kényszernek érzek bármit, akkor bevetem az EMDR-t (szem-mozgásos meditáció), azt stressz-csökkenésre találták ki pl harcból hazatérő katonáknak sokszor működik (Amerikában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!