Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Ha ez a fiú nagyon tetszik az nagyon gáz? Meleges? :S 20f
2015. nov. 18. 20:08
1/15 anonim válasza:
Igen, meleged. Na és. Ha neked tetszik, akkor kit érdekel.
Szerintem kissé fura.
3/15 anonim válasza:
Borzalmas ez a lény akár fiú akár lány
5/15 anonim válasza:
uramatyám:D hát én meleg vagyok de nem tetszik...akkor ez heteros, mégse lennék meleg?
6/15 anonim válasza:
Ha tetszik az nem gáz. Ez a te érzésed, a te dolgod. Ne hallgass a rosszakarókra. Ha tetszik, hát tetszik. Ennyi! Nem gond.
Szerintem is cuki a srác.
Meleges? Na és akkor mi van? Ne foglalkozz vele.
7/15 anonim válasza:
Full meleges a srác, de nincs semmi baj vele, ha tetszik.
19/F
8/15 anonim válasza:
Szerintem ijesztő :D De ha neked tetszik akkor tetszik, nem egyforma az ízlésünk. :)
9/15 anonim válasza:
Cuki! Én örülnék neki is csak lenne végre vki normális fiú akivel szexelhetnék. 25 Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!