Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik a szőrös női nemiszervet kedvelik, nektek milyen fazon az ami tetszik és amit igényesnek gondoltok?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem most kipróbálom hogy nem csupaszra borotválom magam hanem egy kis részt meghagyok de nem tudom milyen legyen.2015. aug. 15. 15:42
1/8 anonim válasza:
Teljesen bozontos, csak rövidre vágott, vagy kis minta a szeméremdombon.
Ezek is divatosak.
2/8 anonim válasza:
Én a szeméremdombon meghagyott csíkra vagy háromszögre szavazok!
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Szívecske alakú az nagyon ari. :-)
6/8 anonim válasza:
Nekem nem jön be a fazon sem. Úgy szeretem, ha teljesen természetes, borotválatlan. Ha muszáj igazítani, akkor a bikinivonal még belefér.
8/8 anonim válasza:
A természetessel lehet a legjobban eljátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!