Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az meleges ha a heveromat néztem szex közben?
Haveromnál volt egy házibuli és volt ott egy olyan jó csaj hogy a látványba majdnem belehaltam.
Fűztem is egy kicsit meg smaroltunk, de van barátnőm, úgyhogy én nem akartam tovább menni, viszont a haverom megd- ugta és pedig ott voltam és kivertem rá.
Ez bu- zis?
Ooo
Szóval, te bámultál engem meg egy pasit dugás közben egy buliban!
Nem tartom b*zisnak.
Te a csajra voltál beindulva, nem két pasit néztél...
Srácok, bocs de nem fogok privátban válaszolni. Kicsit zavaró hogy csak fiúk írnak privátot.
Szerintem egyértelműen leírtam hogy igen, ott voltam mellettük miközben du- gtak.
Annyi volt még hogy a végen lenyaltam a haverom ge iét, de csak azért hogy belenyalhassak a csajba.
Nem, nem vagyok szűz. Nyilván felizgatott a helyzet, ha nem így lett volna, nem történik meg. Meg részeg is voltam.
Nem vagyok szégyenlős de ez hogy jön ide?
Fél éve vagyok kb együtt a barátnőmmel és nem, nem izgattak a férfiak. Nem volt semmi kapcsolatom sráccal!
Szóval akkor megnyugodhatok ebben nincs semmi b zis, ugye?
Ez nekem olyan tipikus tini páwás dolog ez, öcsémék is pont ugyan ezt csinálták
Az sem zavarta őket, hogy hallottunk mindent
Szóval nyugi, ez mindennapos a kb 14-17 éves fiúknál
Inkább csak egy kíváncsi kisfiú vagy, de ezzel nincsen baj. Valószínűnek tartom, hogy nem a haverodat nézted közben, hanem a lányt.
Az pedig hogy lenyaltad, na bumm. Csináltál már ezelőtt ilyet? Vagy ez volt az első?
Ez is amúgy a helyzettől függ, szerintem a te helyzetedben szintén a lány miatt tetted meg ezt a dolgot, tehát nincs miről beszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!