Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szüzesség elvesztése alatt az első ujjazást, vagy az első nemi szervvel való behatolást értitek?
Nem értem egyes emberek mit nem értenek azon,hogy a szüzességüket csak akkor veszítik el ha járt már pénisz bennük vagy ha járt már punciba a kukija.
Az ujjazás az pettingelés.
#2 Akkor szerinted a leszbikus nők hogyan veszítik el a szüzességüket?
Rengeteg értelmezése van a szüzességelvesztésnek, mindenki mást érez annak, és szerintem nem is kéne erőltetni ezt a témát. Hiszen a szűzhártya sokmindentől kiszakadhat még jóval az első szex/petting előtt is, kiszakadhat ujjazásnál, és kiszakadhat az első-második-harmadik szex alkalmával is. (Sőt egyébként nem is kiszakad, hanem kitágul, de ebbe már ne menjünk bele.)
Persze a legtöbben (a heterók legalábbis) azt számítják, amikor volt konkrét behatolás, de szerintem ez egy teljesen felesleges fogalom. Nekem pl. érzelmileg az számított, amikor először pettingeltem. A "valódi" szüzességelvesztésem egyrészt fokozatos volt, tehát nem is tudom, pontosan mikor volt az "átszakadás", másrészt már egyáltalán nem volt egy ilyen "lelki katarzis", nem is fájt, szóval nem érdekelt, hogy az a "hivatalos szüzességelvesztésem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!