Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy nem vagyok kíváncsi bunkó megjegyzésekre, vagy olyan kommentekre, amiben nekemesnek, hogy "r.ibanc".

De már régóta ezen gondolkodom, de egyedül nem tudom eldönteni, hog mi legyen. Az a helyzet, hogy szűz vagyok. Ami tulajdonképpen nem is zavarna, nem szeretném minél hamarabb elveszíteni egy ranfdom emberrel, csakhogy ne legyek többé az... Csak olyan szempontból rossz, hogy így egyelőre nem igen tehetek olyan dolgokat, amiket szívesen kipróbálnék. De mondom, NEM az a lényege a kérdésnek, hogy mindenképpen el szeretném veszíteni. Na de a rövid mese után jöjjenek a részletek. Nyáron megyek Spanyolországba. Rajta van a bakancslistámon, hogy "lefeküdni egy spanyol fiúval". Tényleg, imádom a spanyolokat (és az olaszokat), annyira helyesek meg aranyosak, meg... nem is tudom, egyszerűen nagyon vonzanak. Ha kiderül valakiről, hogy spanyol, akkor nekem automatikusan 50%-kal jobban bejön. Szóval teljesen odáig vagyok értük. Meg szeretnék már egy rövid. egynyári "kapcsolatot"... egy csomó embernek van, nekem meg még sose volt, őpedig tök jó lenne. Szóval én nagyon szeretném. De közbe meg mégis ott van az, hogy az első lenne... És nem tudom. Én nem ilyen beállítottságú vagyok (szerelem, család, stb), de rengetegen mondják, hogy megbánnám, ha nem olyan veszíteném el, akit szeretek (nem konkrétan nekem mondják, hanem úgy általánosságban az emberek). Szval így nem tudom. Egyffelől nagyon szeretném, másrészt viszont félek. Lehet, hogy később meg pont azt bánnám meg, hogy nem tettem meg. De nem tudom. Szerintetek mi legyen?

2015. jún. 12. 21:50
1 2
 1/15 RRR ***** válasza:
75%
szerintem érjél még...........
2015. jún. 12. 21:54
 2/15 anonim ***** válasza:
30%

Az első nagyon sokat számít, de gyere el hozzám.

Itt a képem: [link]

Elveszem én tőled a szüzességed.

2015. jún. 12. 21:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Elosszor egy olyannal akit ismersz, megbizol benne es mar regebbb ota ismered es szerelembol legyen. Aztan csinaljatod random emberekkel, akikkel jolesik. De az elso alkalom az legyen jo! Az csak egyszer van
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem, mivel felmerült benned ez a kérdés, és tőlünk vársz véleményt. Emiatt se érdemes.

De alapvetően úgy kell eljárni, hogy jól érezd magad.

Arról nem mondanék véleményt, h ha kiderül valakiről h spanyol akkor hirtelen jobban bejön....

5/15 anonim ***** válasza:
63%
Azt, hogy Spanyol, Olasz szerintem ő azt hiszi, hogy mindegyik úgy néz ki, mint a filmekben :)
2015. jún. 12. 21:58
 6/15 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítanak az elsőnek, pedig csak egy sok közül. Én alig emlékszek rá. De mivel Te csak szexet akarsz tök mindegy kivel, legalábbis szerintem. Ráadásul menő lehet eldicsekedni a barátnőidnek, hogy egy latin lover volt az első pasid :)

Attól mert szerelemből fekszel le valakivel nem valószínű, hogy élveznéd az elsőt. Túl izgulod, görcsössé válsz stb. Szerintem egyszerűen csak szexelj, sokkal jobban jársz

2015. jún. 12. 22:01
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ne tedd meg. Én 19 éves vagyok, szintén szűz, és lett volna alkalmam jó párszor, mégse akartam csak úgy belemenni a kaland kedvéért, nem szeretném csak úgy "szétenni a lábam". Szerintem Neked se kéne, mert egyrészt az első alkalom nagyon sokaknál nem is olyan jó élmény, mert fájdalmas. Na most egy viszonylag tök idegen, aki csak az élvezetért csinálja, nem olyan biztos, hogy annyira törődik a TE érzéseiddel, így esetlegesen még fájdalmasabb is lehet. Plusz, a bizalom se hiszem, hogy pár óra alatt annyira ki tudna alakulni (márpedig az általában kellene egy együttléthez), bár Te tudod... Másrészt szerintem sokkal meghittebb, megnyugtatóbb lehet, ha olyannal veszíted el, akinek tényleg oda akarod adni magad, nemcsak testileg, hanem lelkileg is; teljesen eggyé akarsz válni vele. (Az érzést sajnos tapasztaltam már, csak nem teljesült be az illetővel, de ez most lényegtelen.) Szóval ezt próbáld mérlegelni. Valóban fontosabb egy kis kaland, ami lehet, hogy nem is lesz számodra jó?

A spanyolokért és olaszokért én is odavagyok, de akkor se veszteném el egyikükkel sem a szüzességem, ha nincs az az érzés, amit a feljebb említettem.

De a Te döntésed, csak tényleg gondold át alaposan. Én nem javaslom, de a Te életed... :)

2015. jún. 12. 22:05
 8/15 anonim ***** válasza:
34%

Olasz? Jó lesz neked akkor Berlusconi, úgyis szereti a zsenge pipihúst!

Amúgy ja, ezek a kis csitrik tényleg azt hiszik, hogy minden spanyol/olasz úgy néz ki, mint a kedvenc sorozatukban? :D

2015. jún. 12. 22:10
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
#8: Nem, nem hisszük azt, csak a mediterrán vérmérsékletű pasik és a napbarnított bőr az, ami elsősorban bejön. Legalábbis nekem. Plusz, imádom mindkét nyelvet, szerintem nagyon szexisen hangzanak. :D De ez nem azt jelenti, hogy csak úgy hopsz, le is feküdnék bármelyikkel. Egyszerűen csak vonzóak, jó megnézni őket.
2015. jún. 12. 22:15
 10/15 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem nem kell túlmisztifikálni ezt az első szex dolgot. Én amikor először voltam lánnyal (akibe mellesleg nagyon bele voltam bolondulva) valami olyasmit éreztem miután túlvoltunk rajta,hogy "Ennyi?!" . Ez volt az a nagy dolog amit annyira vártam. Szóval kár húzni,nem ezen múlik. Úgyis idő kell,hogy beletanulj a dologba,akkor lesz majd igazán jó.
2015. jún. 12. 22:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!