Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akit izgat, hogy gyakori kérdésekről találkozzon valakivel?
Figyelt kérdés
Ha ilyen vagy, akkor írj. Nekem ez bakancslistás, de nem szeretnék temérdek időt pazarolni rá.
27F-186cm-90kg-délalföld
tegnap 21:06
1/17 Fragments of Fantasy 

válasza:

"de nem szeretnék temérdek időt pazarolni rá."
Így biztos fog veled bárki találkozni.
Én például már több emberrel is találkoztam innen.
2/17 A kérdező kommentje:
Nem az ismerkedésre hanem az oldalon töltött időre gondoltam.
tegnap 21:13
3/17 anonim 

válasza:

Velem már találkozott egy lány, eléggé izgultam, de életem egyik legjobb élménye volt :)
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ezt tök jó volt olvasni.
tegnap 21:17
5/17 anonim 

válasza:

Én is találkoztam valakivel, de ennél kicsit nívósabban kell próbálkozni
6/17 anonim 

válasza:

Nem de a környékről sem találtam itt még senkit
7/17 anonim 

válasza:

Hozzám kb 150 km-ről jött el innen egy nő. Olyan élményt adtam meg neki amit a volt férje sosem. Igaz, hogy sajnos ő meghalt. Így én voltam a második pasi az életében. Nagyon emlékezetesre sikerült a találka. Minden vágyát kielégítettem, sőt még olyat is amit nem is tudott.
Volt egy másik is, de vele végül csak a videó meg képcseréig jutottunk.
Szóval sok sikert! :)
8/17 Noren1989 

válasza:

#7 olyan jó volt ez a sztori, hogy megnedvesedtem.
9/17 anonim 

válasza:

#7 nálad halt meg, vagy miután hazament? :D :D
10/17 anonim 

válasza:

Én csak szűz pasikkal taliztam, tavaly szinte mániám volt, hogy minden hónapban talizzak innen. De pl júliusban három randim is volt! 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!