Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi gólyatáborban szokott lenni szex?
szokott.
bár inkább a szervező fiúk meg a gólyalányok részére.
ahhoz hogy gólyaként csajhoz juss kevés esélye van
Az 5-ös jól leírta. Gondolom mindenki számára evidens hogy a csajok a tőlük idősebb férfiakat kedvelik. (Jó nem mindig, csak 10-ből 8)
Az első gólyatáboromban a gólyaapám két kis gólyalányt is megdugott 4 nap alatt. Ő 23 volt, a csajok 18-19 évesek.
Tavaly elkezdtem 22 évesen a második egyetemi szakom (alapszak ez is). És a gólyatáborban lefeküdtem egy 18 éves lánnyal.
Egy olyanról nem hallottam a két táborban hogy két egyidős gólya lefeküdt volna egymással, pedig nagyon sok embert ismerek. Csak egy-két olyat hogy későbbi párok itt találkoztak, de köztük nem volt szex.
Én menni akartam. Eddig.
De szűz lányként inkább maradok a kis popsimon. Inni a barátaimmal is tudnék, ha éppen a májamat akarnám amortizálni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!