Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyetemi gólyatáborban szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemi gólyatáborban szokott lenni szex?

Figyelt kérdés
2015. jún. 14. 19:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
83%
Egyetem függő. Nálunk nem voltak "orgiák", az inkább a büfészakoknál van szerintem. Biztos voltak nálunk is akik szexeltek akkor és ott, de nem erről szólt az egész. Beba.szásról már inkább, de ennek keretében azért megismertem jó pár embert pedig nem vagyok az a nagy dumás típus.
2015. jún. 20. 14:22
 22/22 anonim ***** válasza:

Én pont 20 éve voltam gólya, szóval nem vagyok már mai csirke. Akkor hivatalosan/ elméletileg az egymással való ismerkedésről, az egyetem környékének, hagyományainak, szabályainak megismeréséről kellett volna, h. szóljon.

Meg kínos vetélkedők, olyan kicsit alázós-szívatós félék.

Ezenkívül koncert(ek), bulik (disco). Egy ilyen alkalmával odajött egy gólya (én is az voltam), h. nem táncolunk-e. Aztán 2 nap múlva szex is lett belőle...(Egy szép, napos délután, teljesen józanul, szobában, ágyban - tehát nem hullarészegen az utcán v. a mosdóban hajnal négykor...)

Azután gólya végeztével elköszöntünk egymástól, és megbeszéltük, h. ha kezdődik a félév, vasárnap este találkozunk. Én kollégista lettem, mobil nem lévén hallom a hangosbemondóban, h. szólítják a nevem, h. 'menjek a portára'. Mentem, és ott volt az egész családjával (a bátyja szintén arra az egyetemre járt). A szülők elhozták a srácokat, és hazafelé megálltak beköszönni hozzám (meg gondolom le is csekkoltak).

Ezt követően 2 évig együtt jártunk - alapvetően klassz két év volt. Többen azt hitték, h. már egy ideje együtt vagyunk, és azért jöttünk uarra. az egyetemre, mert már korábban is kapcsolatban voltunk. Ez a véletlen szerencse! Vágj bele, még ha barátod is van v. ha nem akarsz idegenekkel idegen helyen szexelni, nem csak arról szól...

K

2017. aug. 23. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!