Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi gólyatáborban szokott lenni szex?
Én pont 20 éve voltam gólya, szóval nem vagyok már mai csirke. Akkor hivatalosan/ elméletileg az egymással való ismerkedésről, az egyetem környékének, hagyományainak, szabályainak megismeréséről kellett volna, h. szóljon.
Meg kínos vetélkedők, olyan kicsit alázós-szívatós félék.
Ezenkívül koncert(ek), bulik (disco). Egy ilyen alkalmával odajött egy gólya (én is az voltam), h. nem táncolunk-e. Aztán 2 nap múlva szex is lett belőle...(Egy szép, napos délután, teljesen józanul, szobában, ágyban - tehát nem hullarészegen az utcán v. a mosdóban hajnal négykor...)
Azután gólya végeztével elköszöntünk egymástól, és megbeszéltük, h. ha kezdődik a félév, vasárnap este találkozunk. Én kollégista lettem, mobil nem lévén hallom a hangosbemondóban, h. szólítják a nevem, h. 'menjek a portára'. Mentem, és ott volt az egész családjával (a bátyja szintén arra az egyetemre járt). A szülők elhozták a srácokat, és hazafelé megálltak beköszönni hozzám (meg gondolom le is csekkoltak).
Ezt követően 2 évig együtt jártunk - alapvetően klassz két év volt. Többen azt hitték, h. már egy ideje együtt vagyunk, és azért jöttünk uarra. az egyetemre, mert már korábban is kapcsolatban voltunk. Ez a véletlen szerencse! Vágj bele, még ha barátod is van v. ha nem akarsz idegenekkel idegen helyen szexelni, nem csak arról szól...
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!