Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi gólyatáborban szokott lenni szex?
erről szól.
bár a mi gólyatáborunkban nem erőszakoltak senkit csak azt dugták meg aki akarta
én két sráccal is összejöttem a gólyatáborban :)
az egyik szintén gólya volt :bb
én tervezek menni, ha egyáltalán felvesznek, de a barátom nem örül neki, pedig nem terevezem megcsalni.
De ha tényleg csak a szexről szól,lehet meggondolom, mert nem ez a célom.
Én pár hete még azt hittem,hogy az a lényege,megismerjem a csoporttársaim, de akkor tévedtem?
ÉS nem értem a barátom anno menni akart gólyatáborba,csak végül nem volt rá lehetősége,hogy menyjen.Pedig nagyon akart menni.
De akkor nekem miért nem engedi?
Hallgassak rá?
Ha nem akarja hogy én menyjek,nehogy rossz vége legyen,ő miért akart menni?
Én soha nem értettem ennek a gólyatáborosdinak a varázsát. Nem is értem, miért gondolja azt valaki, aki kicsit is értelmesebb, hogy ez az összekovácsolódásról szól. Meg hogy ha kimaradsz, örökre perifériára kerülsz az egyetemen. A gólyatábor egyértelműen az ivásról meg a dugásról szól. Az én időmben, 20 éve még inkább csak a szívatásról meg az ivásról, én meg szeretem magam meghúzni a határvonalat, meddig parti a parti, úgyhogy eszembe se jutott elmenni. Pedig pasi vagyok. Semmi hátrányát nem éreztem, hogy nem voltam ott.
A mai srácokban-lányokban valahogy mintha sokkal jobban benne lenne a feszülés, hogy lemaradnak vmiről, vagy hátrányt okoznak maguknak azzal, hogy nem mennek el valami ilyen rendezvényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!