Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktiv sracok mit gondoltok a popo tetkorol? ( több lent)
okes, mondanal nekem par tippet mit tudnal elkepzelni egy popsin, mint tetko? lattam egy sracnak a tappancsot az mar annyira nepszerü es ribiss szerintem, lattam mar sexx feliratot az annyyira prüd,
formas, kerek, buborek popsim van szoval panasz nem volt ra.. meg eddig, kb. szamodra hogy nezne ki a tetko ami egy ilyen popon meg duplazna azt az erzest benned hogy: "fuu de meg tollak most" ?
mi ezzel a problema ha vonzobba szeretnem tenni a vonzo adottsagomat? :) persze!! nem azt akarom hogy tetko engem minösitsen, mert amugysem vagyok egy olyan beallitottsagu ember, csak jot akarok annak, aki majd ezt latni fogja.
minden papnak es apacanak meg vannak a sajat fantazialasai, meg ha nem is perverzek de akkor is, remelem erted mit akarok mondnai.
uristen ne legyel mar ilyen kritikus! .. csak szeretem a különlegesseget, azt ha nem vagyok unalmas, es atlagos.
nincs feltünesi viszketeksegem, diszb*zi sem vagyok. csak szeretnek ki logni a sorbol ahogy eddig is mert sosem alltam sorba. ne legyel mar ilyen velem :(
meg hogy nöi agy, haha megkaphatod ;) :D meg is az en falkam hoz lazba hehe
egyebkent igazad van, lehet a popora tetko nem is olyan jo ötlet :SS miert hoztad eszembe az öregedest?! :SS waaa
Nekem tuti nem tetszene, akármilyen tetkó a popsin nekem olcsó ribivé tesz valakit. De ez csak én vagyok. :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!