Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csináltatok már ilyet? Ha igen akkor bevált?
Figyelt kérdés
Szeretném az egyik(hetero) haveromnak kiverni a farkát de ebbe biztos nem menne bele. Viszont az utazásokon általában egy szobában vagyunk. Ő rendeszerint részegre issza magát. Szerintetek ha nem reagál semmilyen hangra, akkor megpróbálhatom kiverni neki(akár élvezésig is)? Ti próbáltatok ilyet?2016. márc. 28. 17:41
1/11 anonim válasza:
Szerintem ez nem szép dolog...
2/11 anonim válasza:
Ez megerőszakolásnak minősül nem? De minimum zaklatásnak.
4/11 anonim válasza:
Hát ha annyira kiütötte magát, hogy nem ébred fel arra, hogy próbálod kiverni neki, akkor annyira részeg, hogy nem fog felállni neki. Amúgy igen ez már minimum zaklatás, de inkább szexuális erőszak.
5/11 anonim válasza:
Kihasználod a szituációt, hogy nem tud józanul gondolkozni. Legalabb akkor legyél nagy legény ha tudatában van a dolgoknak
6/11 anonim válasza:
Ha részegen kivered neki az bizony erőszak
8/11 anonim válasza:
szóval azt várod, hogy majd ájulásig issza magát és feláll neki?:D hajrá
9/11 anonim válasza:
en biztos hogy megprobalnam szopni vagy legelebb nyalogatni!
10/11 anonim válasza:
Én már csináltam hasonlót... Részegen kiütötte magát a legjobb barátom, boxerben volt, hát kigomboltam és elővettem neki, de neki se állt fel a sok piától.. De bekaptam neki 😍😍😍 ez 2 éve lesz lassan, érettségi utáni buli után:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!