Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktiv sracok! Miert vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktiv sracok! Miert vagytok ennyire hidegek? (többi lent)

Figyelt kérdés

ugy ertem .. szerelmet igertek massal meg kefeltek.

ezt miert kell? vagy miert van szükseg egy harmadikra egy parkapcsolatban? kerdeses ha az ember szeret valakit akkor mindenki mas erdektelen?

miert kell az elsö vagy a masodik talalkozason ramaszni a masikra? ( ha a harmadik talin nem dobod be magad akkor mar ritka peldany vagy) huhha!!

megertem hogy ferfiak vagyunk, de attol nem lehet szeretni vagy ilyesmi? esetleg megbecsülni a masikat, es komolyan tartozni valakihez.

sokan azt hiszitek hogy minnel több passzivval kalandoztok annal több tapasztalatotok lesz, es jobbak lesztek az agyban, miert hiszi a többseg ezt? ez a passzivokra is vonatkozik!! ugy ertem ha ket ember idöt ad egymasnak, akkor idöröl idöre ismerik meg egymast ugyan ugy az agyban, fedezik fel magukon es a masikon hogy mi a jo neki es sajat maganak, erre nem gondoltatok? hogy a tapasztalat szerzes legjobb es hatekonyabb mondja talan ez lehet?

2016. márc. 10. 17:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

tudod en nem a szerencse gyermeke vagyok,

nekem semmi nem ugy megy mint masoknak,

nekem mindig ott van az a valami, ami nem jo, ami vagy keresztbe huz mindent, vagy ki kell javitani, vagy akarmi.

en nem hiszek, abban amiben mindenki mas, hogy pl. huha talan most vele összejön minden es rozsaszin lesz minden. ez nem en vagyok... annyira nem, engem nem emeszt fel a remeny vagy ilyesmi. es naiv sem vagyok.

at latok a szitan es az üveg ablakokon is.

miert pont ne en lennek az akit nem a nagy atlag talal meg? vagy mivel erdemlem meg en jobban a jo kapcsolatot mint xy? külömb vagyok? kicsit sem ...

azert remeld nekem kerlek helyettem is hogy igazad van, es kijön a szavad idövel. akkor majd vissza emlekezek es azt mondom "nahat ez a felhasznalo meg mondta.

20/F/P

2016. márc. 10. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Jaj ugyan már, az általánosítás is kialakul valamiből sajnos. Vessetek egy pillantást az eggyel feljebb levő kérdésre... De más kérdésekben is számtalanszor olvastam, hogy sok "komoly" kapcsolatban lévő melegnek teljesen normális, hogy hármasozik, többesezik, vagy elhajlási engedély van, vagy legalább egy-két megcsalás el van nézve... Tv-ben mit látsz? Ugyanezt nyomíatják... A legutóbbi sorozatban amit néztam, volt egy hosszútávú meleg pár. Mondom tök jó, erre 20 perc múlva nem szívták az agyagot meg négyeseztek?? :(
2016. márc. 10. 22:50
 13/16 A kérdező kommentje:

mondom en hogy, az atlag egy kalapszaar, es az atlag, nagy atlag!

a vegen igazam lesz :)

az e fajta viselkedes, szemlyiseg miatt van rolunk rossz velemennyel a külvilag, a media is csak a megbontrankoztato dolgokat mutatja rolunk, mert arra mindenki vevö, es ki alakitanak rolunk egy ilyen szemlelest. gaz, nem örülök neki hogy meleg vagyok, öszinten, mepp ezek miatt.

2016. márc. 10. 23:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyok az.
2016. márc. 11. 13:27
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
Na akkor fordítsuk meg a kérdést :) Miért van az ha valaki kedves a másikkal akkor semmibe veszik, de ha egy nagy szemétláda akkor oda vannak érte? :D Kedves kérdező, gondolom te is elhajtasz pár embert, mert "nem vagy az esetem" persze személyes találkozó nélkül képek alapján mert pl csak M-es farka van :) Persze, hogy egyes aktívak ilyenek, hogy megdugnak mindenkit akit csak tudnak, én személy szerint azt gondolom igazuk van. Legyenek csak szemétládák mint kedvesek, mert arra az ilyen kis fiúk jobban kattannak :) Vagy csak te futsz bele ilyenekbe? Ezen nem kell túlragozni semmit. Amiért ilyenek a passzívak azért ilyenek az aktívok :)
2016. márc. 14. 23:53
 16/16 A kérdező kommentje:

hahaa ember!! teny hogy a ket labon jaro nyalgepek nem jonnek be!.. gondolom magatol erthetödö, egy passzivnal hogy pasira vagyik nem pedig punciimen-re :)

en se szeretem a kislanyokat, es igen, az en "adamom" inkabb seggfeej mint cukorfalat, de az nem azt jelenti hogy seggaarc, mint te pl. .. draga baratom!

nem a kepek alapjan döntök, persze jo ha szep a csomagolas, de a nagy kerdes hogy mit relyt.

több olyan emberrel talalkoztam mar szandekosan es direkt, aki mar ra nezesre sem jöttek, elsö perctöl kezdve sem.

szoval ha nem ismersz ne alkoss velemnyt.

es az hogy ki milyen mely, vagy mekkorat nyaal, arrol sem kellene neked ilyen sok mindent tudni, mert ugy tudom te meg en bennem nem jartal ;) egyebkent sem hoztam fel a kerdesemben semmilyen meretezesröl szolo törtenetet, ezt is csak magadbol ki indulva irhattad Mr.

es ha mar igy belementünk, akkor meg annyit hogy kapard fel magad te is a padlorol, kösd fel a gatyadat, csinallj meg par fekföt es legy ferfi.

2016. márc. 17. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!