Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi-k és melegeket! Fél évente hányszor vagytok együtt társaitokkal?
KIFEJEZETTEN olyan srácok válaszát kérném, akik titkolják szexuális irányultságukat.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Félévente? És mit jelent az, hogy "társ"? Pár? Szexpartner?
Én nem vállalom nyíltan a melegségemet, ennek ellenére volt már egy hosszú kapcsolatom (3 és fél év), illetve most alakulóban van a következő. Nem tudom, konkrétan mire akarsz rákérdezni, de én nagyjából napiszinten találkoztam a pasimmal, nagyon nagyon ritkán fordult elő olyan, hogy ne tudtunk volna összefutni legalább 10-20 percre, de általában minimum napi 2-4 órát együtt töltöttünk, a hétvégéket pedig szombat reggeltől vasárnap estig. Ha a szexre gondolsz, nos a napi 1-2 a minimum volt nálunk. Sokan mondják, hogy az évek múlásával alábbhagy a szexuális vágy. Nem tudom miért, de nálunk egy pont fordítva volt. Minél jobban megismertük egymást és egymás testét, annál jobban és annál gyakrabban kívántuk a másikat. A rekordot a napi 5 szex tartotta nálunk, annál több még nem volt. De ez persze egyén- és kapcsolatfüggő.
20/F
Nagyon köszönöm a gyors válaszod! És igen, csak a szexuális együtt létekre értettem.
Megy a zöld like!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!