Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azt hiszem, beleszerettem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem, beleszerettem egy hallgatómba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyetemen tanítok, harmincas éveimben járok. Az egyik csoportomban van egy srác, nagyon helyes és értelmes (huszonéves), és attól tartok, beleszerettem. Semmi információm nincs arra vonatkozóan, hogy meleg lenne (az ellenkezőjére sem), de sokszor mosolyog rám és "szemez" velem - de nem tudom, az összenézéseinket (amik talán gyakoribbak az indokoltnál) úgy kell-e értelmeznem, vagy egyszerű szimpátiának.

Ti mit tennétek a helyemben?

2016. márc. 6. 00:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom a helyedbe képzelni magadm, mert heteroszexuális vagyok.

De ne képzelj bele olyat ami nincs.

Én pl egyenesen rajongtam a történelemtanáromért középiskolába, mert nagyon értelmes és szimpatikus ember volt. Az indokoltnál talán többször kerestem a társaságát.

De semmi szexuális jellegű dolog nem volt benne.

2016. márc. 6. 00:35
 2/23 A kérdező kommentje:
Várom a privát üzeneteket is, ha esetleg voltatok már hasonló helyzetben.
2016. márc. 6. 00:36
 3/23 anonim ***** válasza:
79%
ezentúl nem fogok bátorítóan mosolyogni az éppen előadást tartó tanárokra :D
2016. márc. 6. 00:40
 4/23 anonim ***** válasza:
8%

Gondolom ZH-n már nem fog megbukni a srác.

Nem a BGE-n tanítasz véletlenül? Ott tudok egy ilyen tanárról.

Bár elég kamuszagú a kérdés.

2016. márc. 6. 00:45
 5/23 anonim ***** válasza:
85%
halgass
2016. márc. 6. 00:46
 6/23 A kérdező kommentje:

5-ös: Remélem, megérted, hogy nem fogom ideírni, hol tanítok... :-)

Amúgy meg miért ne bukhatna meg? Ha mondjuk üres lapot ad be, arra nehezen lehetne nem egyest adni. Ez két teljesen külön dolog.

2016. márc. 6. 00:48
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
* haLLgass ....ups :P
2016. márc. 6. 00:48
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigyellek, mert ha úgy nézzük teljesen normális a helyzet (harmincévesen beleszeretsz valakibe, aki legfeljebb 10 évvel fiatalabb nálad).

Eddig ez azért egész korrekt, csak a melegség, meg a tanár-diák kapcsolat, azért két olyan tényező, ami eléggé megbonyolítja ezt a dolgot.

Sajnálom, hogy ez így összejött.

Tényleg nem konzervatívságból, de ha kiderülne, szerintem még hetero kapcsolatban is elég kellemetlen az ilyen.

"Biztos, csak azért megy át a vizsgán, mert a gyakvezével jár... stb."

Vagy ha nem jól alakulnának később a dolgok is esetleg megzavarná az ítélőképességed.

Ha nem osztályzod, akkor talán kevésbé, de akkor is furcsa kapcsolatot építeni vele, amíg az egyetemre jár. Ha hamarosan végez akkor utána gondolom semmi akadálya a dolgoknak.

Ugyanakkor... szerintem lehet jó tanár-diák kapcsolatot kiépíteni, akár valamennyire még "barátibb" szinten is. Ha érdeklődik a tárgy iránt, az talán egy jó kezdő lépés, és a szakmai dolgok mellett lehet kicsit közvetlenebbre venni a figurát.

Egyik csoporttársam Guns'n'Roses koncerten találkozott a gyakvezével. Fura, fura, de hát elsősorban mind "civil" emberek vagyunk, vágyakkal, érzelmekkel, amit nem tudunk csak úgy elnyomni, mert hülye helyzetek adódnak.

Mindenesetre csak óvatosan.

2016. márc. 6. 00:52
 9/23 A kérdező kommentje:
10-es: mutass már rá a helyesírási hibáimra, kérlek... :-)
2016. márc. 6. 00:55
 10/23 A kérdező kommentje:
Számold meg, hány állítmány van a mondatban! És remélem, tudod, hogy a magyar helyesírás szabályai szerint a tagmondatokat(melyeknek számát az állítmányok száma jelöli ki) vesszővel kell elválasztani...
2016. márc. 6. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!