Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életem felfordult. Tanácsra van szükségem.34 éves vagyok és beleszerettem egy tizenéves fiúba, azonban szeretem a feleségemet és a kisgyerekünket is! Mit tehetek?
nagyon bonyolult helyzetben vagyok. a helyzet az, hogy még tizenéves koromban volt egy szerelmem, ami inkább Plátói volt, egy oldalú. Azonban az alany egy fiú volt. Ezt követően elkezdtem randizni és normális életet élni. 6 éve ismertem meg a feleségemet, és soha nem vágytam férfiakra. hat hónapja kezdődött az egész amikor is egy meleg társkeresőre regisztráltam. Pusztán í kíváncsiság vezérelt, mert érdekelt hogy mi lett volna velem ha....
Megismertem ezt a fiút, ő kezdeményezett, én nem akartam senkivel sem ismerkedni. Jókat tudtam vele dumálni. én elég fiatalos vagyok, és megvallom őszintén az animék vonznak. amikor annak idején ment a dragon ball, az nagyon megfogott és azóta szeretem ezt a műfajt. a feleségemmel soha nem tudtam ilyesmiről beszélgetni. ezzel a fiúval tudok. és így kezdődött. találkoztunk egyszer, majd kétszer,majd sokszor. nem történt semmi. egészen két héttel ezelőttig atyai érzéseknek könyveltem el a kapcsolatunkat, viszont ő lépett és én nem utasítottam vissza. most pedig kavarognak bennem az érzések. nagyon rosszul érzem magam. megmondom őszintén a kasztráláson és az öngyilkosságon gondolkodom, de nem karom cserbenhagyni a kislányomat és a feleségemet sem, aki bízik bennem. azonban nagyon sokat jár az eszem a fiún.
Én rólam azt kell még tudni hogy hobbi szinten testépítő és kerékpáros vagyok. elég jó formában vagyok, akár 10 évet is letagadhatok az átlagos korombeliekhez képest. a srác pedig őszintén szeret engem. most fog végezni jövőre a gimiben...
elnézést a nyelvtanért, de nem volt idegem átnézni. nekem segítég kell, amíg nincs itthon senki addig!
Szia.
A Dragonballért jár egy nagy pacsi :) és a hobbijaidért is gratula.
Szóval: én azt a tanácsot adnám,hogy hagyd azt a fiút.Csak összekuszálódna minden.Tudom,hogy vágysz valamire,de ez a valami tönkre teheti a családodat...és a végén lehet meg is bánnád.
Hát ezt biztos, hogy meg kell oldanod valahogy. A döntés a tiéd, hogy maradsz a feleségeddel és a gyerekkel vagy a sráccal. Ami biztos az, hogy nem élhetsz kettős életet mert ezzel főként csak magadat bántod. Döntsd el neked melyik a fontosabb. A másiknak pedig mond meg az igazat.
18/F/Passzív
Szerintem mondj el mindent otthon úgy, olyan őszintén, ahogy itt nekünk, és kövesd a vágyaid.
A családod el fog hagyni, de pár év múlva megenyhülnek. Lehet h nem költöztök újra össze, de barátként jóban lehetsz majd velük. De ez minimum 3-4 év, amig feldolgozzák. Nem élheted mártírként hátralévő életed. Ha nem teszed, marad minden a régiben és uralkodsz magadon, akkor előbb-utóbb meg fogod gyűlölni a feleséged, és a lányod is, mert mindig arra fognak emlékeztetni téged, hogy miattuk nem tetted azt, amitől boldog lennél. Ezt nem akarhatod.
sok igazság van benne amit leírtál, de ne felejtsd el hogy én nem vagyok homoszexuális. a mai napig érzek szexuális vonzalmat a feleségem iránt! ez amit írtál leginkább a melegekre igaz. sosem tudnám gyűlölni a kislányomat. te is csak azért tudod ezt így leírni ide, mert fogalmad sincs milyen az ha apa vagy. ez nem olyan mint a könyvekben / filmekben.
Amúgy ha ez történne amit leírtál, akkor sem tudom mi lenne, ugyanis a feleségem nem dolgozik, nincs munkája, és nem is tervezi hogy legyen. ezt megbeszélte velem hogy ő a gyereket szeretné nevelni. én vagyok az egyetlen kereső a családban, még szerencse hogy dolgozom néha külföldi cégeknek is. anyukája neki rokkant nyugdíjas, apukája halott. vagyis, ha mi szétmegyünk nem marad semmije, és a gyerekemet sem tudná eltartani. ezt meg soha nem hagynám. nem is beszélve arról hogy elvesztené a kislányom az apukáját, én pedig a gyerekemet.
Nem vagy meleg "csak" biszexuális. Mit számít a meghatározás? Azt írtad beleszerettél a fiúba. Akkor meg? Szexuális vonzalmat sok mindenki iránt lehet érezni, ez még nem jelent olyan sokat. Tényleg így akarod leélni az életed? Hogy attól rettegsz mikor derül ki? A legtöbb nő biztos nem lenne elfogadó ha kiderülne, hogy megcsaltad, főleg az eltitkolod hónapokig vagy évekig. Ha a feleségeddel maradsz, szerinted nem fogsz azon rágódni, hogy mi lett volna ha...? Nem fogja megkeseríteni az életed? Nem fog zavarni, hogy volt valaki más akivel lehet jobban passzoltatok egymáshoz? Ha a házasságod olyan jó lett volna amiért érdemes együtt maradni, akkor bármit csinálhatott volna a srác, nem hatott volna meg téged. De úgy látszik nem ez a helyzet.
Különben meg a feleséged nagyon felelőtlen. Mi van ha veled történik valami? Beteg leszel vagy ne adj isten meghalsz?? Akkor éhenhal a gyerekkel meg az anyóssal együtt? Nem értem az ilyen nőket. Ha elhagyod, nem kell, hogy a gyerek nála maradjon, főleg ha nem tudja pénzügyileg ellátni.
Most őszintén, mit vársz?
Két döntés van, az egyik sem 100as igazán. Szenvedni fogsz, ha így ha úgy.
Mondjuk a "véletlenül regisztráltam egy meleg társkeresőre" rész AZÉRT SÁNTÍT. Legyél nagy kisfiú és vállald a felelősséget. Vizsgáld meg magadban, hogy mit miért teszel, mi az ami prioritás.
Mi a fontosabb, a felséged és a gyereked, vagy a srác?
Most fel vagy dúlva, de adj magadnak időt. A srác tudja hogy családod van? Ha akar, bekavarhat? Pl. felhívja a felségedet?
A feleséged kiszolgáltatott helyzetben van, nem biztos hogy ki tud rakni az életéből. Ha megbocsát, lehet hogy csak lenyeli a békát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!