Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életem felfordult. Tanácsra van szükségem.34 éves vagyok és beleszerettem egy tizenéves fiúba, azonban szeretem a feleségemet és a kisgyerekünket is! Mit tehetek?
nagyon bonyolult helyzetben vagyok. a helyzet az, hogy még tizenéves koromban volt egy szerelmem, ami inkább Plátói volt, egy oldalú. Azonban az alany egy fiú volt. Ezt követően elkezdtem randizni és normális életet élni. 6 éve ismertem meg a feleségemet, és soha nem vágytam férfiakra. hat hónapja kezdődött az egész amikor is egy meleg társkeresőre regisztráltam. Pusztán í kíváncsiság vezérelt, mert érdekelt hogy mi lett volna velem ha....
Megismertem ezt a fiút, ő kezdeményezett, én nem akartam senkivel sem ismerkedni. Jókat tudtam vele dumálni. én elég fiatalos vagyok, és megvallom őszintén az animék vonznak. amikor annak idején ment a dragon ball, az nagyon megfogott és azóta szeretem ezt a műfajt. a feleségemmel soha nem tudtam ilyesmiről beszélgetni. ezzel a fiúval tudok. és így kezdődött. találkoztunk egyszer, majd kétszer,majd sokszor. nem történt semmi. egészen két héttel ezelőttig atyai érzéseknek könyveltem el a kapcsolatunkat, viszont ő lépett és én nem utasítottam vissza. most pedig kavarognak bennem az érzések. nagyon rosszul érzem magam. megmondom őszintén a kasztráláson és az öngyilkosságon gondolkodom, de nem karom cserbenhagyni a kislányomat és a feleségemet sem, aki bízik bennem. azonban nagyon sokat jár az eszem a fiún.
Én rólam azt kell még tudni hogy hobbi szinten testépítő és kerékpáros vagyok. elég jó formában vagyok, akár 10 évet is letagadhatok az átlagos korombeliekhez képest. a srác pedig őszintén szeret engem. most fog végezni jövőre a gimiben...
elnézést a nyelvtanért, de nem volt idegem átnézni. nekem segítég kell, amíg nincs itthon senki addig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!