Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéled ha egy 30 éves nő jár tizenéves lánnyal?
Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 20:24
2/11 anonim válasza:
Lesd meg az Adéle élete című filmet. :)
3/11 anonim válasza:
Nem ítélem el, ha a tizenéves lány szereti, akkor miért ne lehetne vele? :) 21/F (Remélem nem gond, hogy srácként válaszoltam)
4/11 anonim válasza:
Nem ítélem el. Kívánom, hogy legyenek boldogok!
5/11 anonim válasza:
Ha a lány már minimum 17 éves,akkor nem gond.
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ítélem el. Ha ettől mindketten boldogok, tökéletes, hajrá!
*Thomasina*
7/11 anonim válasza:
Nehogy már más akarja megmondani, hogy két ember akik szeretik egymást probléma-e.
8/11 kovpet válasza:
Nem vagyok bíró, ez az ő dolguk. Ők meg akkor ítélnének el, ha a lány még nincs 14 éves.
9/11 anonim válasza:
Hát, én 18 éves biszex lányként örülnék, ha egy idősebb nővel járhatnék. Még sosem feküdtem le másik nővel, de a nálam idősebbek mindig is vonzottak (csak bénán ismerkedem, szóval valószínűleg sosem lesz belőle semmi :/). Szóval én nem ítélném el, sőt :D
10/11 anonim válasza:
#9 Ne ilyen negatívan állj hozzá, és sikered lesz! :) Minden fejben dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!