Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tizenéves biszex fiúk! Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenéves biszex fiúk! Nektek mi játszódik le a fejetekben?

Figyelt kérdés
17 éves biszex fiú vagyok, de ezt nehezen tudom elfogadni. Fiúval nem voltam még soha, de néha nagyon nagy vágyat érzek arra, hogy kielégítsek szájjal egy srácot és fordítva. Nem merem felvállalni ezt és mindenki előtt titokban tartom. Mostanában viszont tényleg jobban érdekelnek a helyes fiúk, mint a lányok. Nyilván azért mert abban még nincs semmi tapasztalatom. Nagyon kívánnék egy fiú testet kényeztetni, viszont meggátol valami, az van a fejemben, hogy ezt nem szabad, ez gáz, mit fognak szólni ha megtudják stb. Ti is így éreztek, vagy csak én?

2012. jún. 13. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Régebben én is éreztem. Most már gátlást nem érzek csak azt hogy nagyon leszopnék valakit. De még nem próbáltam ki.
2012. jún. 13. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, pont így éreztem, ebben a korban én is, jobban érdekeltek a fiúk és a lányok, előre azt hittem azért mert fiúval még nemvoltam, aztán jött az első sráccal való szex és rájöttem, hogy ez bizony sokkal jobb, és sokkal több benne az érzelem. Először elfogadtam, hogy biszex vagyok majd később azt, is, hogy én bizony nem biszex vagyok hanem meleg...
2012. jún. 13. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__30..

Írj a kérdezőnek egy privit. Hátha...

2012. jún. 13. 18:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Ha nem érzel semmi gátlást, akkor miért nem teszed meg?
2012. jún. 13. 18:28
 5/8 anonim válasza:
háború!!
2012. jún. 13. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Téged meg csak az tart vissza ezek szerint, hogy majd erről más mit gondol? Pláne ha senki sem tudja meg? Nem értem.
2012. jún. 13. 19:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem annyira egyszerű azért egy jól kinéző hasonló beállítottságú srácot találni. Nincs ráírva az emberek homlokára hogy kikhez vonzódik, így ez is megnehezíti a keresgélést. Az internet az meg internet. Zsákbamacska. Nem mindenki szeret interneten ismerkedni.
2012. jún. 13. 19:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ilyen korban ez a dolog valamilyen szinten szerintem természetes, mivel közel sincs kialakulva semmi ilyesmi benned, már hogy kihez vonzódsz. Ezzel más is nyilván volt így, persze nem mindenki, de sokan le is tagadják. Egy szopás/szopatás különben sem a világ.
2012. jún. 13. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!