Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Ti szeretnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Ti szeretnétek majd gyereket? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 14:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon nagyon szeretnék:( béranyától...de a béranyaságot ugye kb seholse engedélyezik...nagyon kevés országban. de szeretnék saját utódot nagyon :( :/ de ha más nem, akkor örökbefogadás. barátomat sajnos nagyon nehéz lesz meggyőzni
2016. febr. 28. 10:48
 22/24 anonim ***** válasza:
24%

Secret184 nevű felhasználó válasza:

Persze szavazzatok csak le... én értelmes érveket írtam nem vitáztam, de le vagytok szarva igazából.

nyilván, mivel felesleges itt osztanod az észt, hogy szerinted milyen a jó családmodell, mert nem ez volt a kérdés. senki nem érveket kért

2016. febr. 28. 10:53
 23/24 anonim ***** válasza:
81%

még jó, hogy a gyereket nevelő párok többsége heteró. akkor a bűnözők, pszichopaták, semmirekellő szar emberek, a mentálisan sérültek, depressziósok, beilleszkedési problémákkal küszködők biztos csak meleg párok gyerekei. az, hogy a szülők milyen értékeket adnak át a gyermekeiknek, mennyi szeretet, nevelést kapnak (amire biztosíték az anya megléte, mert ugye csak jó anyák léteznek) az a két ember nemétől függ. igen.. okosvagy.

engem anya és apa nevelt, soksok rokon, senki nem meleg a családban, még ismerősöm se volt kb soha, aki homoszexuális lett volna. vagyis nyilván volt, csak nem tudtam róla. van két húgom és egy bátyám. bátyámnak már családja van. én biszexuális vagyok.. jelenleg is egy fiúval vagyok együtt és őt szeretem. ha a szexuális orientációm a családmintától függne, akkor eleve nem érdekelnének a fiúk, mert nem így neveltek. na, akkor miért szeretem mégis ha jól megbsszák a seggem?

egy meleg párnak is ugyanúgy lehet heteró gyereke, pláne hogy mindenhol férfi-nő párost fog látni maga körül, többet mint meleget. a tv-ben, az interneten..mindenhol. ugyanúgy meg fogja ismerni a másik oldalt is, a többi lehetőséget.. fel fogja fogni már kis korában, hogy az ő esete a ritkább. szóval ha a melegség attól függ ki hogy szocializálódik, akkor ugyanúgy heterónak kéne lennie nem? abból fog többet látni, azt akarja majd ő is utánozni. egyszerűen csak (remélhetőleg) elfogadóbb lesz és megérti már fiatalon azt, amit te most se. abba meg, hogy mivel másabb értékeket fog így kapni bele se megyek mert röhejes, hogy valaki különbséget tesz nemek alapján.

2016. febr. 28. 11:33
 24/24 anonim válasza:
En meg a parom abba maradtunk hogy nem akarunk gyereket lehet boldog egesz eletet elni gyerek nelkul is foleg ugy hogy meg nagyon sokaig nem lesz lehetoseguk a melegeknek orokbe fogadniuk
2016. febr. 29. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!