Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Ti szeretnétek valamikor gyereket? Ha igen, milyen módszerrel? Saját gyereket szeretnétek vagy örökbefogadottat?
Idővel szeretnénk a párommal gyereket vállalni, de kérdéses, hogy milyen módszerrel. Arra is gondoltunk, hogy érdemes lenne egy hasonló érdeklődésű leszbikus párral összeállni és így 1-1 vér szerinti gyereket összehozni.
28/F (meleg)
Mert ugye bizonyított tény, hogy a homoszexualitás nevelés kérdése... -.-
Szerintem pont azokból a gyerekekből lesznek az igazán ítélet nélküli felnőttek, akiknek eleve normalisnak szamitott nevelkedésük alatt is az alatalatok emlitett "ferdehajlamusag"...
Igen, én szeretnék, de semmiképp sem vér szerinti gyereket. Egy gyereknek szerelemből kell születnie, nem jó ha összerakják mint egy legót, csak hogy legyen. Arról nem is beszélve, hogy ahhoz a leszbikus párhoz később igazodni is kéne ám. Nekem az nem menne.
Viszont rengeteg az olyan elhagyott baba, akik családra várnak és én hiszem hogy a nevelőintézetnél bizony jobb ha két szerető férfi nevel föl valakit.
nekem sajátom semmiképpen nem lesz!
de ha a párom akarja a sajátját, akkor lehet róla szó, én úgy fogom szeretni mintha a sajátom lenne
nincsen bajom az örökbefogadással sem
de amúgy is nem mostanában, hanem valamikor később kerülhet a gyerektéma csak szóba, amikor már elmentünk Nyugat-Európába!
ebben az országban szóba sem jöhet család!
Nem szeretnék mert meleg vagyok, nem pedig heteró.
A Dolce & Gabbana pár nézeteivel értek egyet.
(Ők két férfi divattervező ezt gondolom tudjátok, de emellett melegek és egy párt is alkotnak.)
"Az olasz Panorama magazinnak nyilatkozott meglepő őszinteséggel a meleg divattervező páros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana. Kiderült, hogy ellene vannak a melegházasságnak, és hogy azonos nemű párok neveljenek gyereket, szerintük az egyetlen családmodell a hagyományos. Nem lehet beleavatkozni az élet természetes áramlásába, vannak dolgok, amiket nem szabad megváltoztatni.
Dolce elmondta, hogy a család nem hóbort. Ebben egy természetfeletti összetartozás van."
Melegként totálisan egyetértek minden szavukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!