Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Ti szeretnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Ti szeretnétek valamikor gyereket? Ha igen, milyen módszerrel? Saját gyereket szeretnétek vagy örökbefogadottat?

Figyelt kérdés

Idővel szeretnénk a párommal gyereket vállalni, de kérdéses, hogy milyen módszerrel. Arra is gondoltunk, hogy érdemes lenne egy hasonló érdeklődésű leszbikus párral összeállni és így 1-1 vér szerinti gyereket összehozni.

28/F (meleg)

2015. jún. 21. 19:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Ha megtalálnám életem párját akkor nem hiszem. Nem tenném ki annak a gyerekemet a társadalommal meg úgy minden mással szemben hogy "két apukája legyen".
2015. jún. 21. 20:22
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Elferdült életmód. :D Kicsit mosolygok hogy mennyire démonizálod a dolgot, de hát jó ez is egy véleménye. Elfogadom. max egyet nem értek vele. :D
2015. jún. 21. 20:37
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Persze. A globális felmelegedés is a mi hibánk. :D
2015. jún. 21. 20:43
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Mert ugye bizonyított tény, hogy a homoszexualitás nevelés kérdése... -.-

Szerintem pont azokból a gyerekekből lesznek az igazán ítélet nélküli felnőttek, akiknek eleve normalisnak szamitott nevelkedésük alatt is az alatalatok emlitett "ferdehajlamusag"...

2015. jún. 21. 21:38
 5/16 anonim ***** válasza:
95%

Igen, én szeretnék, de semmiképp sem vér szerinti gyereket. Egy gyereknek szerelemből kell születnie, nem jó ha összerakják mint egy legót, csak hogy legyen. Arról nem is beszélve, hogy ahhoz a leszbikus párhoz később igazodni is kéne ám. Nekem az nem menne.

Viszont rengeteg az olyan elhagyott baba, akik családra várnak és én hiszem hogy a nevelőintézetnél bizony jobb ha két szerető férfi nevel föl valakit.

2015. jún. 21. 22:55
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Én szeretnék,de ehhez majd külföldre költözöm.
2015. jún. 21. 23:12
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

nekem sajátom semmiképpen nem lesz!

de ha a párom akarja a sajátját, akkor lehet róla szó, én úgy fogom szeretni mintha a sajátom lenne

nincsen bajom az örökbefogadással sem

de amúgy is nem mostanában, hanem valamikor később kerülhet a gyerektéma csak szóba, amikor már elmentünk Nyugat-Európába!

ebben az országban szóba sem jöhet család!

2015. jún. 21. 23:47
 8/16 anonim ***** válasza:
22%

Nem szeretnék mert meleg vagyok, nem pedig heteró.

A Dolce & Gabbana pár nézeteivel értek egyet.

(Ők két férfi divattervező ezt gondolom tudjátok, de emellett melegek és egy párt is alkotnak.)

"Az olasz Panorama magazinnak nyilatkozott meglepő őszinteséggel a meleg divattervező páros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana. Kiderült, hogy ellene vannak a melegházasságnak, és hogy azonos nemű párok neveljenek gyereket, szerintük az egyetlen családmodell a hagyományos. Nem lehet beleavatkozni az élet természetes áramlásába, vannak dolgok, amiket nem szabad megváltoztatni.

Dolce elmondta, hogy a család nem hóbort. Ebben egy természetfeletti összetartozás van."

[link]

Melegként totálisan egyetértek minden szavukkal.

2015. jún. 22. 09:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én leszbikus vagyok, de egyelőre nem tudom elképzelni a gyerek dolgot. 24 éves leszek és szerintem az elkövetkező 10 évben biztosan nem lesz téma a gyerek a párommal. Nem zárkózom el teljesen, viszont ha lesz, akkor örülnék nagyon a sajátnak. De nem Magyaroszágon!
2015. jún. 22. 12:27
 10/16 anonim ***** válasza:
33%
35 évesen meg afelett már hova akarsz gyereket majd? Jóhogy nem 50-60 évesen akarsz anya lenni.
2015. jún. 22. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!