Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Ti szeretnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Ti szeretnétek majd gyereket? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 14:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
54%

"Én nem rég tudtam meg, hogy két férfinek is lehet közös gyermeke, csak egy nő kell, aki kihorja, de az utód mindkét férfi génjeit örökli."

mi van akkor ha két y kromoszómát örököl a gyerek???

nem bántásból kérdezem, de erre még senki sem gondolt?

2016. febr. 27. 16:23
 12/24 Secret184 ***** válasza:
9%
Persze szavazzatok csak le... én értelmes érveket írtam nem vitáztam, de le vagytok szarva igazából. Egy meleg pedig ugyanúgy megcsalhatja a partnerét, még ha gondolom ritkábban is történik meg. Én biztos, hogy nem akarnék magamnak meleg szülőket, mert főleg a mai világban pillanatok alatt megtalálják a gyerekek, hogy mivel lehet hatásosan cikizni a másikat, ez pedig elég magas labda a gúnyolódáshoz. Ha tetszik ha nem ez van.
2016. febr. 27. 16:36
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

én egyet értek veled, pedig én is meleg vagyok!

meg sok észérvet nem hoztak fel ellened, csak lepontoztak, de ez legyen a legnagyobb gondod..

2016. febr. 27. 16:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem nekem is van, de feleslegesnek tartom leállni vitatkozni, úgysem fogjuk meggyőzni a másikat a saját igazunkról. Elfogadom, hogy szerintetek nem lehetnek jók szülők, én pont fordítva látom :)

26/F/M

2016. febr. 27. 16:40
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

10-es, akkor most állj szépen a tükör elé és köpd magad szembe! Hogy lehet egyetérteni egy olyan állítással, hogy meleg szülők gyereke utálja a szüleit, ill. hogy sokkal jobb a gyereknek, ha azt látja otthon, ami "normális"???

Secret-nek pedig elmondanám, hogy pont a hozzá hasonlók tehetnek arról, ha meleg szülők gyerekét kicsúfolják majd. Gondolom a saját gyerekébe is majd azt fogja nevelni, hogy utasítson el mindent, ami tőle kicsit is eltérő. És körbe is ért a kör.. Amúgy meg túl kéne végre lépni azon, hogy a gyereke majd "eltanulja" azt, amit otthon lát a szüleitől. Az erkölcsi értékeket, az emberi gondolkodásmódot, a szeretetet megtaníthatja neki a szülő, de a szexuális irányultság nem tanulható!

Egy gyermeknek törődésre és szerető szülőkre van szüksége (nemtől függetlenül). Mellesleg nézz rá a hetero családok többségére és gondolkodj el, hogy ezt mennyire kapják meg a úgy nagy általánosságban. Mindegy.. hagyjuk is. Meddő vita.

És végül: válaszolva a kérdésre, párommal mostanában előkerült a kérdés, hogy szeretnénk gyereket (sajátokat, béranyától), de még nem aktuális, mert egyenlőre - sztem kb. még egy 5-10 évig - a biztos jövő megteremtése van napirenden (karrier, nagyobb lakás vásárlása, autócsere, stb.).

2016. febr. 27. 16:41
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

15-ős: mekkora önzőség kell már ahhoz ne érdekeljen már az hogy a gyerekemnek milyen gyerekkora lesz? Mert hogy most az olyanok miatt van ez mint Secret az lényegtelen. Attól még a pici igenis szenvedne.. én soha nem tennék ki ilyen megpróbáltatásnak senkit még ha ez az én káromra is van!

Az meg hogy a heterok nem jó szülők ugyanolyan általánosítás mint hogy minden meleg, nyálas, nyávogós, selypegős cicafiú..

Az meg hogy tanulható a szexualitás vagy sem: szerintem nem így születünk, DE!! az egész tudat alatt megy végbe, legalábbis én anno a lányokért voltam oda, de szép lassan ez változott.. ma már csak a férfiak játszanak

de ez már másik téma..

2016. febr. 27. 16:50
 17/24 Secret184 ***** válasza:
0%

15-ös: Nem hinném, hogy ismerjük egymást, ebből fakadóan pedig nem igazán kéne újjal mutogatni valakire, és olyat állítani róla, ami nem igaz. Homofób vagyok azt elismerem, DE nem azt mondom, hogy dögöljön meg az összes homokos, mert nincs joguk élni, és soha nem vertem még meg egyet sem, nem is áll szándékomban (a jó édes anyjába valóban küldtem már el egyet, aki sokadszorra sem értette meg, hogy nem a saját nemem érdekel, de egy nő ugyanúgy elküld így egy pasit, aki érthetetlen). Gúnyolódni is ritkán szoktam, míg nem ad rá okot a másik fél. Csak egyszerűen igyekszem távol maradni tőlük, amiben nagy szerepe van annak, hogy semmi kedvem nincsen összebarátkozni egy meleggel, mert számomra megalázó, ha egy férfi bepróbálkozik nálam, amikor a nőkkel szinte semmi szerencsém nincs. Plusz nekem gusztustalan az, amit egy férfi csinál egy férfival, de ha nem így gondolnám én magam is meleg, vagy legalább "kíváncsi bi" lennék.

Én egy érzékenyebb gyerek voltam mindig is, és nem volt semmi testi hibám, buta se voltam, minden okés volt velem, mégis sikerült megtalálni például a cigányozással (mivel rengeteget sportoltam mindig lebarnultam már nyár elejére). Szerettek gúnyolódni velem, pedig nekem csak ez és 1-2 apróság volt (kiemelkedik még a pár éven át tartó goth stílus), amivel megtaláltak. Hozzátenném, hogy 25 éves vagyok, és aki nagyjából velem egy idős, az tudja és látja, hogy a mostani gyerekek már sokkal gonoszabbak, mint amilyenek a mi iskolás időnkben voltak. Ráadásul már nem is csak a szájkarate megy.. és nem ritkán öngyilkosság a vége az ilyen sérelmeknek, rosszabb esetben pedig felnő a gyerek és lehet sorozatgyilkos lesz belőle. Szerintem ez senkinek nem éri meg.

De részemről téma lezárva, mert felesleges ismételnem magamat, plusz erről úgyse én fogok dönteni, mivel nem készülök politikai pályára.

2016. febr. 27. 17:15
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék gyereket. Önző vagyok, de csak azért felnevelni valakit, hogy a családnév fentmaradjon vagy öregkoromra legyen, aki gondomat viseli. Nem! Ez már nekem is sok(k) ;)
2016. febr. 27. 20:47
 19/24 anonim ***** válasza:
80%

"mi van akkor ha két y kromoszómát örököl a gyerek???

nem bántásból kérdezem, de erre még senki sem gondolt?"

Erről ennyit mondanék, hogy nem tud két Y kromoszómát örökölni, mert úgy megy, hogy 2 zigótából kreálnak egyet, tehát vagy két lányból vagy fiúból csinálnak egyet, tehát, ha fiú lesz, marad az XY kromoszóma, ha lány, akkor XX természetesen. Vagy marad az egyszerűbb út, hogy ugyanattól a nőtől nekem is és a páromnak is lesz egy gyereke. Ez is egy megoldás.

Aki meleg létére ezt ellenzi, az húzza le magát a WC-n. Ez csak azt bizonyítja, hogy egy magát semmibe se néző alak, aki nem küzd a saját jogaiért, inkább behódol.

Hát én nem ilyen vagyok, boldog leszek és lesz saját családom melegként. Tényleg, hogy akarjuk elérni, hogy a gyerekeinket ne érje bántás, ha nem kezdjük el sehol? Ez nem önzőség szerintem, ugyanannyi jogunk van hozzá, mint a heteroknak.

Secret184 köszönöm, hogy elmesélted az életedet, de most már mehetnél egész nyugodtan. Mint említettem, nem a kérdésre válaszoltál.

2016. febr. 27. 21:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes érveket? :D Akkor pár kérdésre válaszolj, kérlek! Miért van az, hogy hetero szülőknek meleg lesz a gyereke? Ha a "mintán" múlik, miért van, hogy 3-4 gyerekből, akik azonos neveltetésben részesülnek, csak egy lesz meleg? Miért van az, hogy pl. az USA-ban vannak olyan fiatal hetero férfiak, akiket két férfi nevelt? Abba meg inkább bele se menjünk, hogy mi a rosszabb, ha két férfi nevel egy gyereket szeretetben, békében, vagy ha Ősheteró Apuci fűvel-fával csalja az asszonyt, tönkremegy a házasság, elkezd inni, netán veri is, mert ez egy Ősheteró Férfi dolga.
2016. febr. 28. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!