Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Ti szeretnétek majd gyereket? Ha igen, hogyan?
Én még nem tudtam eldönteni... Sajnos a kisgyerekek ilyen 8 éves korig rettenetesen irritálnak, hogy sikítoznak, üvöltöznek, hisztiznek mindenért, folyton ott kell lenni mellette, hogy ne szúrja le magát egy véletlenül elöl hagyott ollóval, vagy kenje össze festékkel a tévét, és még sorolhatnám. Nekem ehhez egyszerűen nem lenne türelmem :(
Örökbefogadni szeretnék, de fentebb leírt ok miatt csak ilyen 8-9 éves kor felett, amikor már van némi értelem a kis fejükben :D
Ha lehetséges lenne, én csak sajátot szeretnék, de azt biztos, hogy szeretnék, de max 10 év múlvára tervezem, addigra remélem legalizálják.
Én nem rég tudtam meg, hogy két férfinek is lehet közös gyermeke, csak egy nő kell, aki kihorja, de az utód mindkét férfi génjeit örökli. Aminek én nagyon örülök.*.*
# 3
Egyrészt nem a kérdésre válaszoltál, de, ha nem kezdjük el semmikor, akkor nem lesz megszokott sosem. Ha ez természetes lenne, nem lennének előítéletek, akkor nem gúnyolnák ki őket.
de akkor miért írsz ide? ide kérdésekre szokás válaszolni.
és szerintem egy meleg pár sokkal harmonikusabban tud gyereket nevelni, mert sokkal nagyobb a megértés és a harmónia közöttük. rengeteg hetero család szétszakad, mert a férfi pl elkezd másfelé kacsingatni, meg erőszakos a családjával. szóval, ha szretetben nő fel egy gyermek, biztos, hogy nem fogja utálni a szüleit, felnőve tudni fogja, hogy egy új esélyt kapott a szüleitől, akik örökbe fogadták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!