Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak velem van így?
Figyelt kérdés
Eddig bárkit megkérdeztem azt mondta, hogy az izmos idősebb fiúk jönnek be nekik, én viszont jobban vonzódom a nálam jóval fiatalabb vékony fiúkhoz. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, de eddig senki nem értett velem egyet.2016. jan. 23. 23:13
11/12 anonim válasza:
Én meg vékony, lányosabb alkatú fiúként senkinek sem kellek, mert hogy mindenki férfit akar... 23F
12/12 anonim válasza:
Hát mondjuk aki nekem per pillanat tetszik az egy évvel idősebb és csak kockás hasa van amúgy meg GIZDA :"D Xd na meg szépek a szemei imádom . Csak az egyetlen baj,hogy ő hetero az összes dalom róla szól,de észre sem veszik . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!