Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a sulimban egy srác, aki tetszik. Velem egy idős és tudom róla, hogy bi, de még egy szót sem váltottam vele. Hogy kezdeményezzek?
Nekem így elsőre a könyvtár ugrott be, szóval, hogy az iskola könyvtárban például, ha meglátod, hogy üldögél, vagy előbb megy színjátszóra,( ha van) a kávéautomatánál álldogál, szóval, ha valami ilyesmi helyen van egyedül, akkor "arrasétálhatnál", és valamilyen átlagos beszélgetést kezdeményezhetsz:D
Mondjuk...
'Szia, te is színjátszós vagy, ugye?' (Persze, ez csak akkor nem hangzik idétlenül, és csakis akkor, ha nem 3 ember jár színjátszózni :D)-Szerintem ezzel egy beszélgetést lehet kezdeményezni...vagy mondhatnád, hogy láttad már (sokszor?) zenét hallgatni, és kíváncsi vagy, mit hallgat...
Szóval, lehetőségeid vannak bőven:D
Sok szerencsét :D
amikor nekem tetszett egy srác a suliban (fősuli volt már), akkor egyik közös óránk után mentem oda hozzá és megkérdeztem lenne-e kedve ismerkedni. tudtam h meleg. semmi extrát nem mondtam, csak ennyit. gondolom, akkor neki is leesett, hogy meleg vagy és úgy akarok ismerkedni:D
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!