Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak velem van így?
Figyelt kérdés
Eddig bárkit megkérdeztem azt mondta, hogy az izmos idősebb fiúk jönnek be nekik, én viszont jobban vonzódom a nálam jóval fiatalabb vékony fiúkhoz. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, de eddig senki nem értett velem egyet.2016. jan. 23. 23:13
1/12 srac.s válasza:
Rendben van ez így, még jó, h nem vagytok egyformák. ;)
2/12 anonim válasza:
rossz embereket kérdeztél, vagy nem eleget:)
3/12 anonim válasza:
Én meg a macis pasikat kedvelem, na? :)
4/12 anonim válasza:
Nem csak veled van így, rám is igaz az, amit leírtál.
5/12 anonim válasza:
Nem csak te vagy így, nekem is a tőlem fiatalabb, kizárólag vékony fiúk jönnek be :)
26/f
6/12 anonim válasza:
Bezzeg amikor megtudják,hogy 14 vagyok,akkor soha nem írnak vissza..
Pedig sovány vagyok (55,5kg,most lehet nem a megsoványabb de na:D),valamilyen szinten helyes,és elbűvölő egyéniségem van.
7/12 A kérdező kommentje:
20-30 (már nem is számolom) embert kérdeztem meg!
Az eddigi válaszokat köszönöm!
2016. jan. 24. 08:47
8/12 anonim válasza:
Én vékony vagyok és aktív és csak fiatalabbak jönnek be. Ennek ellenére nem mondanám, hogy egyszerű, mert a fiatalabbaknak is a fiatalok.
9/12 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy aktív vagy passzív az illető. Az aktívok nagy részének a fiatalok míg a passzívoknál az idősebbek jönnek be. Nekem 16-22 közti korosztály jön be vagyis az enyém.
19/F/P
10/12 anonim válasza:
Snapen aki akar képet cserélni az írjon 16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!