Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek. Mi lesz így velem?
Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok ,de félek ,hogy mi lesz velem később. Csak a fiatal ,helyes srácok jönnek be ,persze fiatalon az embernek gondolom még van esélye felszíneskedni ,de mi lesz ,ha később sem változnak a preferenciáim? Akkor meg már én se kellek majd senkinek. Még soha sem volt senkim és úgy érzem kifutok az időből.2015. dec. 27. 10:39
1/7 anonim válasza:
Nem kell félni. Minden korosztály megtalálja maga párját.
2/7 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy? Nagyon kifutni az időből nem lehet esetleg még olyan fiatal vagy h nem érdekel a belső
3/7 anonim válasza:
Sok zsozsód legyen, amin idős korodban is vehetsz kedvedre való helyes fiúkat, akikkel aztán megtehetsz amit csak akarsz.. Ha véletlenül javulna addig a gazdasági helyzet, és kevesebb lenne emiatt a hazai kínálat, keletről lesz import, nem kell aggódni.
4/7 anonim válasza:
en is szoktam hasonlokat erezni, sajnos az en kornyezetemben nem vallaljak fel az emberek es nagyon nem elfogadott a homoszexualitas most azn vagyok, hogy minel hamarabb egy nagyobb varosba keruljek ahol elfogadottab ez a tema
18\f
5/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? AMúgy sokan vagyunk így. Az én elvárásaim amúgy idővel változtak, mert rájöttem tökéletes sosincs. Ma már elég, ha fiatal és vékony.
6/7 anonim válasza:
Csak nyugi, kérdező! Elég ezen az oldalon szétnézni, itt is látható, hogy egyre több a tökeit nem találó balfék fiú. Azokból mindig mazsolázhatsz.
7/7 anonim válasza:
Fog változni!
Amikor én húsz környéki voltam, nem tudtam elképzelni, hogy kinek tetszhet egy negyvenes.
Ma, negyvenhez közel már nem vonzanak a húsz környékiek, gyereknek látom őket. Ellenben a harmincas, negyvenes korosztályban nagyon sok kívánatos embert látok.
Ez magától jött, nem elhatározás kérdése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!