Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Terhes lennék? Nagyon félek! Még sose volt velem ilyen!
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a múlt héten pénteken lefeküdtünk a barátommal, egy kicsit be voltunk csiccsentve mind a ketten. Nem védekeztünk, de nem is ment el belém. a mensim 14.-én múlt el, mi meg 21-én voltunk együtt. Mekkora így terhességre az esély? Nem kérek leoltogatásokat, tudom, hogy nem így kellett volna, de hát kinek nincs ilyen minimum egyszer az életében? Első ilyen alkalom volt, hogy nem védekeztünk!! Ja, a barátomnak amúgy volt valami baja a heréivel régebben, állítólag nincsenek neki élő spermái.. de szerintem ezt csak megnyugtatásként mondta.. :S Segítség, mit gondoltok? Nagyon félek!!:'(2010. máj. 29. 14:51
1/6 anonim válasza:
lehetsz terhes, mivel nem védekeztetek. miért nem vettél be 72 oras tabit? most jössz ide sirni, 1 mult pénteki dologgal??
3/6 anonim válasza:
Igen, lehetsz terhes. Sajna már nem tudsz mit csinálni, csak imádkozni, hogy ne legyen gond.
4/6 anonim válasza:
Volt bnőmmel kb másfél évig toltuk így, egyszer se volt gáz. Persze ez nem azt jelenti, h mindenkinek így kéne csinálni, csak azt, hogy sztem kevés az esélye.
5/6 anonim válasza:
Ha valóban nincs élő spermája nem kell félned. Nyilván nem a kisujjából szopta ki, hanem orvos mondta neki a férfi meddőséget. Nem gondolom, hogy baj lesz, de máskor azért tényleg óvatosabban :)
6/6 anonim válasza:
ha a barátod meddő akkor nem sok az esély
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!