Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha másfél hónapos terhes lennék, akkor középidőben nem szurkálna a petefészkem, mint általában szokott, ugye?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, bevettem mindig rendesen, nem szedtem antibiotikumot, nem hánytam, nem ment a hasam, de múlt hónapban nem jött meg rendesen, csak nagyon minimális pecsételő vérzésem volt fél napig kb. Előtte 2 hónappal elfelejtettem bevenni egy szemet az utolsó levélből, akkor azt csináltam, amit az orvos mondott: nem hagytam szünetet, hanem folytattam a következő levéllel, és az után meg is jött rendesen, és a következő hónapban maradt ki. Szóval nem vagyok terhes, ugye? (Tudom, teszt, meg minden...egyszer vettem, de olyan ideges voltam, hogy elrontottam:S ma lehet, hogy veszek egy másikat)2011. jún. 30. 11:48
1/5 anonim válasza:
az, hogy szurkál a petefészked, még nem jelenti azt hogy nem vagy terhes. Mert akkor is szúrhat.. :| szóval teszt.
2/5 anonim válasza:
Szerintem elég rendesen megbojgattad a szervezeted azzal, hogy egyből folytattad a levélszedését szünet nélkül. Ez már elég indok arra, hogy pecsételtél és fájdalmat érzel. Biztos ami biztos vegyél egy tesztet,de szerintem nincs semmi gond.
3/5 A kérdező kommentje:
de az után a szünet nélküliség után megjött rendesen...ezért nem is vagyok biztos benne, hogy amiatt van. Egyébként pedig pont akkor voltam orvosnál, amikor elfelejtettem egyet bevenni, és nem hagytam szünetet, és akkor mondtam az orvosnak, hogy minden hónapban egyre kevesebb a vér, és hogy nem baj-e, és azt mondta, hogy minden rendben van...Szóval már pár hónapja nagyon kevés, és mindig egyre kevesebb, és ha ez a tendencia, akkor a pecsételő pont annyi, mint amennyit vártam, csak mégis gyanús:S
2011. jún. 30. 12:18
4/5 anonim válasza:
Fogamzásgátló szedése mellett NINCS PETEÉRÉS! Tehát középidőben egyáltalán nem szabadna szurkálnia a petefészkednek!! Ha szurkál, mert peteérés van, akkor nagy a gáz!
5/5 A kérdező kommentje:
pedig szokott szurkálni. nem mondtam, hogy azért, mert peteérésem van, nem tudom miért, csak szokott. egyébként csináltam tesztet, nem vagyok terhes.
2011. júl. 2. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!