Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az orgazmussal kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orgazmussal kapcsolatban igazából arra gondoltam /ezt olvastam/, hogy nők esetében ilyenkor is lehet peteérés; nem csak a középidőben. Ilyenkor hogyan véd a tabletta?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem világos a kérdés... Az orgazmusnak mi köze van a peteéréshez?
2009. szept. 3. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

ezt már leírtam abban a kérdésben is, h az orgazmusnak semmi köze a peteéréshez.

peteérésed az akkor van amikor, független h van e orgazmusod, vagy nincsen.

és nincsen minden orgazmuskor peteérés ez egy hatalmas baromság.

2009. szept. 3. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Hatékonyságuk közepes, mivel bármikor változás állhat be a menstruációs ciklusban, valamint valamilyen hatásra (pl. egy kiadós orgazmus) a ciklus első felében bekövetkezhet hamarabb a peteérés."

Már értem, Te valami ilyesmit olvashattál. Ez csak a megszakított közösülésre vonatkozik, mint a fogamzásgátlás egyik módjára. Ha tablettát szedsz az mindig véd, az egész ciklus során. Pete érésed nincs, hiszen megakadályozza gyógyszer. De ha mégis bekövetkezik (késve veszed be a tabit) akkor előfordulhat peteérés, de akkor sincs esélye a teherbe esésnek, hiszen ezek a gyógyszerek nyákdugót képeznek amitől nem tudnak feljutni a spermiumok, ha mégis a méh fala nem vastagszik, tehát a megtermékenyített petesejt nem tud beágyazódni, nem leszel terhes. Persze vannak kivételek szép számmal ezért vigyázni kell! Remélem tudtam segíteni!

2009. szept. 3. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A tabletta olyan hormonális helyzetet hoz létre, amiben nem érik petesejt. Ennek semmi köze az orgazmushoz. Gyógyszert nem szedő nőknél előfordulhat - százmillióból egyszer - hogy egy érőfélben lévő tűsző az orgazmus hatására megreped. Gyógyszerszedésnél viszont nincs érésben lévő tüsző sem, ami megrepedhetne.

Egy kis fogalmi kiigazítás tehát: a peterés egy folyamat, amit a menstruácó indít el, és kb. két hétig tart, aminek a végén egy darab petéből érett tűsző lesz, a tüsző megreped és elindul a méh felé. Ez a sejt alkalmas megtermékenyítésre, a többi éretlen petesejt nem. Gyógyszerszedés mellett ez az érési folyamat ki van iktatva, tehát NINCS MEGTERMÉKENYÍTÉSRE ALKALMAS sejted.

Gyógyszedés mellett tehát nincs:

- peteérés

- tüszőrepedés

- menstruáció => megvonásos vérzés van, amit a gyógyszerszedés abbahagyása miatt leeső horomnszint okozza

Nincs miért aggódnod, egy dolgod van, hogy rendesen szedd a gyógyszert!

2009. szept. 3. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:
nemértem mért kellett lepontozni. aki lepontozott az úgy gondolja, h amikor orgazmusa van, akkor nagyobb eséllyel lesz terhes? akkor annak üzenem, h menjen vissza lego-zni
2009. szept. 3. 16:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Egész meglepődtem, hogy ilyen korrekt válaszokat kaptam Tőletek. Segítség volt! Köszönöm!
2009. szept. 3. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
hogyhogy hogy? meggátolja. az a petesejt ami esetleg egy nagyobb orgazmus hatására szabadul ki, az anélkül is kiszabadulna, mert már egy ideje érik benned, csak nem magától történik hanem a konkrét tüszőrepedést egy orgazmus okozza. ha gyógyszert szedsz akkor egyáltalán semmilyen petesejt nem fog érni benned mert nincs menstruációs ciklusod, így nincs ami kiszabaduljon akármilyen orgazmusod van.
2009. szept. 3. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!