Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kisse meg vagyok ijedve egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisse meg vagyok ijedve egy dologtol. A petefeszkem meg a mehem kisse faj. Nem durvan de olyan mintha epp mensi elott lennek vagy hasonlo. Lehet hogy a gyogyszerek okoztak/okozzak vagy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Lassan 2 hete kezdtem el fogamzasgatlot szedni amit az orvosom irt fel. Mar az elso napon beszedtem es elv az teljes vedettseget ad ugy viszont szemicilint is kellett szednem amiben mint kiderult olyan hatoanyag van ami csokkenti a fogamzasgatlo hatast. Ugymond rogton a menstruaciom utan fekudtem le a baratommal ugy jott ki a dolog.
2010. márc. 8. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

1.

Egy vagy néhány nap után még nem véd. El kellene olvasni a használati útmutatót.

2.

Ha még ráadásul olyan gyógyszert szedtél be, ami gyengíti a hatását, akkor IGEN NAGY eséllyel terhes vagy.

2010. márc. 8. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
milyet szedsz? ha a mensid 1. napjan kezdted, akkor védett vagy, nem ez a gond, hanem a masik orvossag. www. orvostudakozo. hu
2010. márc. 8. 21:27
 3/11 anonim ***** válasza:

Pár dolog amit nem értek.

1.

Miért nem olvasod el a tabi meg a gyógyszer betegtájékoztatóját?

2.

Miért itt kérdezősködsz és nem mész orvoshoz?

3.

Ki az a hülye aki azt hiszi, hogy a tabi első naptól véd?

A hormonháztartásodnak hozz kell szoknia szervezetednek igazodnia hogy a védelem kialakuljon. (TANULJ BIOLÓGÁT VAZZE!)

Úgy jött ki a dolog???

Miféle hülyeség ez?

Ha tabira állsz át, nem jön ki úgy a dolog.

Akkor tudja ő is, hogy mit lehet mit nem, vagy GUMI!!! GUMI! és GUUUUMIII!!!!

Aztán ha terhes leszel csodálkozol, meg pánikolsz majd feltámad az anyai ösztönöd és jól megtartod és elb@szod a saját meg pasid életét is, mi?

EHH

2010. márc. 8. 22:17
 4/11 anonim ***** válasza:
utolsó, az a hülye, aki azt hiszi, h az első naptól véd, az az orvosom, meg a betegtájékoztató. bocs, ez nekem untig elég.
2010. márc. 8. 22:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Előttem szóló.

Akkor az orvosod agyonképzett sarlatán a betegtájékoztató meg ennyit ér.

Sajna már erre sem hagyatkozhat az ember, bár az elolvasását még mindig ajánlom, de első naptól nem véd.

Orvos mondta hogy fogamzásgáltó tabi első levele (azaz a szedés utáni első menstruáció után!) nyújt megbízható védelmet. Yadine tablettáról volt szó.

Tudod ha nekem elég lenne a hentes véleménye a húsról akkor sok rágós steaket ettem volna már meg. No comment!

Az agyad arra van hogy használd és keress válaszokat, amit látványosan NEM teszel.

2010. márc. 8. 23:36
 6/11 anonim ***** válasza:
nem 1 orvos mondta, h az 1. szemtől véd. és ne hasonlitsd már össze a fogamzasgatlot a hussal. eü-s vagy? nem? akkor inkább hallgass.
2010. márc. 9. 15:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Hat kossz a kommenteket. Igazan "segitokeszek" voltak. Amugy elolvastm a betegtalyekoztatot es ha a menstruacio elso najan veszem be akkor mar arra a honapra teljes a vedelem ha 2-5ik napig akkor az onnantol szamitott 7 napon belul teljes a vedelem es mindenkepp ki kellett jonnie annyi idonek akarhogy is szamolom. Amugymeg a naptarmodszernek is utnneztem es elv nem lehetne ugysem gond. (bar nem vagyok hulye, lehetseges 1nel tobb peteeres 1 honapban akar, vagy eltolodhat a dolog.)
2010. márc. 10. 20:25
 8/11 anonim ***** válasza:
na, en is ezt mondtam. akkor nem tom, miért nem vok segitőkész. de a masik tabi csökkentheti a hatását, ez a gond itt. :S
2010. márc. 11. 12:13
 9/11 anonim ***** válasza:
ja, és a naptarmodszer nem ér nálad semmit, mert a tabi mellett NINCS PETEÉRÉS!!
2010. márc. 11. 12:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem neked szant az hogy nem vagy segitokesz, koszonom valaszod.
2010. márc. 21. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!