Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisse meg vagyok ijedve egy dologtol. A petefeszkem meg a mehem kisse faj. Nem durvan de olyan mintha epp mensi elott lennek vagy hasonlo. Lehet hogy a gyogyszerek okoztak/okozzak vagy teherbe estem?
1.
Egy vagy néhány nap után még nem véd. El kellene olvasni a használati útmutatót.
2.
Ha még ráadásul olyan gyógyszert szedtél be, ami gyengíti a hatását, akkor IGEN NAGY eséllyel terhes vagy.
Pár dolog amit nem értek.
1.
Miért nem olvasod el a tabi meg a gyógyszer betegtájékoztatóját?
2.
Miért itt kérdezősködsz és nem mész orvoshoz?
3.
Ki az a hülye aki azt hiszi, hogy a tabi első naptól véd?
A hormonháztartásodnak hozz kell szoknia szervezetednek igazodnia hogy a védelem kialakuljon. (TANULJ BIOLÓGÁT VAZZE!)
Úgy jött ki a dolog???
Miféle hülyeség ez?
Ha tabira állsz át, nem jön ki úgy a dolog.
Akkor tudja ő is, hogy mit lehet mit nem, vagy GUMI!!! GUMI! és GUUUUMIII!!!!
Aztán ha terhes leszel csodálkozol, meg pánikolsz majd feltámad az anyai ösztönöd és jól megtartod és elb@szod a saját meg pasid életét is, mi?
EHH
Előttem szóló.
Akkor az orvosod agyonképzett sarlatán a betegtájékoztató meg ennyit ér.
Sajna már erre sem hagyatkozhat az ember, bár az elolvasását még mindig ajánlom, de első naptól nem véd.
Orvos mondta hogy fogamzásgáltó tabi első levele (azaz a szedés utáni első menstruáció után!) nyújt megbízható védelmet. Yadine tablettáról volt szó.
Tudod ha nekem elég lenne a hentes véleménye a húsról akkor sok rágós steaket ettem volna már meg. No comment!
Az agyad arra van hogy használd és keress válaszokat, amit látványosan NEM teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!